≫ 

Kija napisala Slobi još jednu pesmu, on je pažljivo pročitao, a onda joj je udelio kompliment! (VIDEO)

Kija će svakog dana Slobi posvetiti jednu pesmu

  • 19

Kija Kockar u petak je na vratima Paba u kojem spava već neko vreme napisala pesmu koju je posvetila suprugu Slobi Radanoviću.

Nakon što je na simpatičan način navukla Slobu da ode u Pab kako bi video pesmu, Kija je istu obrisala, pa napisala novu!

Sloba je nove stihove video tokom prethodne noći, i to nakon raskida sa Lunom Đogani koja mu je tokom svađe vratila sva pisma koja joj je napisao tokom Zadruge.

Kija napisala pesmu za Slobu, na presladak način ga navukla da ode da je vidi, a kad je pročitao tekst potpuno se zbunio! (VIDEO)

Ovaj put reč je o pesmi Leona Luis "Happy", a evo i prevoda onog što je Kija napisala:

Printskrin: Instagram/kijazadrruga

Nakon što je pročitao stihove koje je Kija potpisala sa "Kija, subota" (u nameri da svom mužu svakog dana posveti jednu pesmu), Sloba joj je udelio kompliment.

- Dobra ti je ova pasta... - rekao je Sloba svojoj ženi koja mu je spremila večeru.

Podsetimo, Luna i Sloba prethodne noći su raskinuli (više o tome OVDE), a prvu pesmu koju je Kija posvetila Slobi pogledajte OVDE.

VIDEO: Slobin tata izjavljuje Kiji saučešće na sahrani njenog oca

Kija povraćala, Sloba odmah dotrčao, molio da je izvedu napolje, a Lunina reakcija kad ih je videla sve govori! (FOTO) (VIDEO)

Evo i pesme koju je Kija posvetila Slobi:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • amrica

    5. maj 2018 | 11:11

    Sad kad si se riješio žena, pjevaj Slobo, pjevaj. Zbog toga si i ušao u rijaliti. Pjevaj Bog ti pamet dao. Pusti žene, vidiš da ta rabota za tebe nije. Pokaži konačno svoj talenat.

  • B

    5. maj 2018 | 09:48

    Pise mu pesme, sprema mu veceru... sve se bojim da je to radila dok su bili zajedno. Koliko je jadna i ocajna da je to strasno. Sad uvece kad vidi da ne dobija reakciju kakvu ocekuje odjednom ce joj kao pozliti ili ce da pravi neke scene ko po obicaju.

  • Miki Zr

    5. maj 2018 | 10:32

    Očajnica ne odustaje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA