≫ 

Završena Zadrugovizija 3: Kija i Sloba osvojili 3 nagrade, Luna i Bane jednu, ali onu najvredniju (FOTO) (VIDEO)

Kija i Sloba dobili su najviše glasova od stručnog i novinarskog žirija, kao i od Fejsbuk glasača, a Luna i Bane imali su najviše glasova publike

Završena je i treća po redu "Zadrugovizija", a pobede odneli su Sloba i Kija, odnosno Luna Đogani i Bane Čolak. Bračni par Radanović-Kockar dobio je najviše glasova od strane novinarskog žirija, stručnog žirija i Fejsbuk glasača.

Nagrada od strane novinarskog žirija iznosila je 2.000 dinara plus slani paket grickalica, stručnog žirija 5.000 dinara plus slatki paket, dok je nagrada od strane Fejsbuk glasača iznosila  3.000 dinara plus cigarete. Sve ovo osvojili su Kija i Sloba.

Nagradu je primila Kristina, a Sloba nije bio tu pošto se posle nastupa posvađao sa Lunom, posle čega je sa njom otišao u spavaću sobu.

Kija prima nagradu Printskrin: TV Pink

S druge strane, najviše SMS glasova imali su Đoganijeva i Bane Čolak. Njima je pripala nagrada od 10.000 dinara, kao i paket suhomesnatih proizvoda. Nagradu je primio Bane Čolak.

Podsetimo se pobedničkih nastupa.

Kija i Sloba - "Lažov notorni":

Luna i Bane - "Daleko si":

Pogledajte kako je izgledalo glasanje:

VIDEO: Luna i Sloba razmenjuju nežnosti:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nale

    8. maj 2018 | 09:19

    Slobodan i Luna su na kraju zaprepastili i upropastili jedno lepo,pozitivno vece svojim ponasanjem. Kad su proglasili Lunu za pobednicu sve je palo u vodu..namesteno!

  • Zenica

    8. maj 2018 | 07:56

    Bruka i sramota za ponašanje Slobe i Lune... Slobe zbog njegovih psovki i nepoštovanja publike koja je sve to gledala,a Lune koja opet nije mogla da se izbori sa tom svojom sklonošću ka frustracijama,unutrašnjem nezadovoljstvu (iako je uvijek vodila "savršen život") zbog kojeg izaziva tenziju ljudima oko sebe (pa i onima koje voli najviše na svijetu kako,na primjer,voli svoga Slobu,bar tako tvrdi) čime pokazuje kakav (zapravo) pakao predstavlja duže druženje sa takvom nevjerovatno razmaženom osobom,na žalost... Sve čestitke Mikiju i Nadeždi (najveselijim vjerenicima do sada bez obzira šta će se dalje dešavati medju njima) na njihovom nastupu kojim su nasmijali do suza ljude koji su to gledali...

  • Če

    8. maj 2018 | 09:21

    Videće kad izađu na ulicu. Ljudi će ih pljuvati gde god da se pojave. Kiju bi na Ušću dočekalo 100000 ljudi. Kija predivna si.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA