≫ 

Luna tokom žurke plakala zbog Slobe, pa otkrila šta joj je rekao da li voli Kiju! (VIDEO)

- Meni samo nije jasno kako tako preko noći možeš da postaneš ravnodušan. Mene boli, zato što sam se ja borila za ovo - rekla je Luna kroz suze

  • 71
Printskrin: Youtube

Situacija između Lune Đogani, Slobe Radanovića i Kije Kockar postaje sve napetija, a Luna sve više sumnja u Slobinu ljubav prema njoj, pa se prošle noći o tome požalila Goci Džehverović, Milanu Miloševiću i Ani Korać.

Kija otkrila da će se pomiriti sa Slobom ako prizna jednu stvar (VIDEO)

- Meni je krivo, jer ja nemam šansu njemu da pokažem kakav bi život nas dvoje imali napolju - rekla je Luna.

- Otkud ti znaš da biste se vi slagali? - pitao je Milan.

- Ali ja znam! Ti ne znaš, ja znam! - odgovorila je Luna.

- Pa šta se onda desilo? - pitao je Milan.

- Desilo se to da smo se očigledno zasitili jedno drugog, jer smo previše bili zajedno. Evo pogledaj mene, nemam sa kime da se družim kad nisam sa njim, ja sam sama. Meni samo nije jasno kako tako preko noći možeš da postaneš ravnodušan. Mene boli, zato što sam se ja borila za ovo - rekla je Luna kroz suze.

Printskrin: Youtube

- Je l' ga pitaš ti da li voli Kiju? - pitao je Milan.

- Da, on kaže da ga ne privlači kao žena, voli je kao osobu. On kaže: "Ja tebe volim kao ženu sa kojom želim da budem, a ona mi je žena iz prošlosti sa kojom sam imao lepe trenutke" - ispričala je Luna.

Pogledajte šta je Luna rekla o Slobi i njihovoj vezi:

VIDEO: Luna i Sloba razmenjuju nežnosti:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lilianano

    9. maj 2018 | 12:00

    Mozete da pricate sta hocete ovde,Kijini fanovi trose energiju na pjuvanje Lune u komentarima a mi Lunini se cuvamo,i nasu pozitivnu energiju saljemo nasoj zelenookoj.

  • glas razuma

    9. maj 2018 | 11:13

    Kako da joj kaže da ga je smorila do iznemoglosti i da je naporna do bola... Vidi i sam Slobodan da to nije ono što je očekivao... Pa Luna mu tek neće nista dozvoljavati i tolerisati ako budu zajedno.

  • Coa

    9. maj 2018 | 13:27

    Nemogu da shvatim da Luna nemoze da ukapira da je ona suvisna za Slobin zivot! To sto je Sloba bio sa njom je da utraci vreme u zadruzi a sada kako se blizi kraj "GUT BAJ LUNA" Ruku na srce nisu oni jedno za drugo zato je po oboje bolje da se razidju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA