≫ 

Ja sa ovim dečkom više neću razgovarati: Luna otkrila da li još uvek voli Slobu, a onda je pomenula i Kiju (VIDEO)

Luna se osvrnula na njen odnos sa Slobom Radanovićem

  • 42

Luna Đogani ponovo je pričala o svom dečku Slobi Radanović, tačnije o njihovom odnosu. Ujedno, u svom izlaganju pomenula je Kiju Kockar.

Prvo je krenula da priča o pevaču.

- Što se mene tiče, ja sa ovim dečkom više neću razgovarati. Meni se emocije nisu ugasile, ne može niko da mi priča šta ja osećam, znam šta smo mi planirali, decu, porodicu, sve! Njemu sam verovala posle moje porodice, osoba kojoj sam najviše verovala bio je Sloba. Te svađe koje su se dešavale među nama jesu bile užasne, ali su samo bile posledica onoga što je bilo ovde. Nema šta ovde da se rešava, ja neću da sedim i da ga čekam, ja sam slobodna, idem kući za 20 dana i to je to. Jedva čekam da vas ne vidim, nikog više, da se ne pravdam, da se ne opterećujem, da se isplačem svojoj majci i da joj kažem "Gde si me pustila da idem"! Ja njega volim, on je moja ljubav, moj prijatelj, ali poenta priče je da ja izlazim odavde sama za sebe i ja sam pobednica. Verujte mi, videćete napolju da sam bila iskrena. Ja svoje emocije ne krijem, ali ja sebe više ne želim da ponižavam, on treba da reši sa svojom ženom šta ima da reši i to me ne interesuje. Žrtva, daleko bilo, nikad u životu nisam bila - rekla je Luna.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Luna i Sloba razmenjuju nežnosti

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko Sremčica

    10. maj 2018 | 19:58

    PRELJUBNICI LAŽOVI.SVE SMO ČILI KADA SU SE DOGOVARALI.VAN OLOŠI.KIJA DO POBEDE.

  • Mila

    10. maj 2018 | 19:56

    A posle 5min se hvataju za ruke i maze..Glume kao nisu zajedno zbog finala a nisu svesni svesni da se jos vise ukopavaju..!

  • DDF

    10. maj 2018 | 19:56

    Kad budes izasla,u realnom svetu,uvideces da si"niko i nista"🤔🤔🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA