≫ 

Kija ili Luna? Sloba morao da izabere sa kojom bi nastavio, a sa kojom se ne bi čuo do kraja života, trebalo mu je nikad duže da odgovori! (VIDEO)

Zadrugari su nestrpljivo čekali šta će da odgovori, pogotovo Kija i Luna

  • 25

Tokom sinoćne igre istine, Bora Santana imao je zanimljivo pitanje za Slobu koje se tiče njegovog ljubavnog života, a svi su jedva čekali da čuju Radanovićev odgovor. 

Slobi je direktno pitanje postavio Bora, koji ga je pomalo zatekao "nezgodnom" situacijom u koju ga je stavio. Pitanje se, naravno, ticalo Kije i Lune, odnosno njegovog "konačnog izbora".

Bilo je i lepih trenutaka.... Miljana pitala Slobu da li bi se pomirio sa Kijom, a on joj otvorio dušu (VIDEO)

- Da imaš opciju da izabereš devojku s kojom ćeš da izađeš, a da drugu ne vidiš do kraja života i ne čuješ nikad ništa za nju, koju bi izabrao? - pitao je Bora.

- Nisam nikad razmišljao o tome... Ne znam... - bio je zatečen Sloba.

Bora postavlja pitanje Slobi, Printskrin: TV Pink

- Reci ja, opušteno - dobacila je Kija, te dodala uz osmeh: "I da mora, ne može", misleći na situaciju kada bi sa njom prekinuo kontakt.

- Treba da bude iskren - rekla je Luna.

Kija čeka šta će Sloba odgovoriti, Printskrin: TV Pink

Nakon nekoliko minuta razmišljanja, kao i komentarisanja zadrugara, Sloba je odgovorio.

- Zaista ne bih voleo da prekinem kontakt ni sa jednom ni sa drugom, ali, eto, izabrao bih da izađem sa Lunom. Kristinu sam već dovoljno povredio. Mislim da ona i sad ovo što priča sa mnom trenutno, da ni to uopšte ne mora - zaključio je Sloba.

VIDEO: Luna i Sloba razmenjuju nežnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wind

    12. maj 2018 | 11:54

    Nije lako coveku...Ne oseca trunku ljubavi prema Luni,cak mu se i gadi,ali mora da igra igru do kraja...Kristina ga navlaci da pred svima kaze ono sto vec i ptice znaju,a to je da se pokajao,i da je sve bila velika greska. Sloba zna da mu Kristina nece oprostiti,i to ga izjeda. Ne trebas biti psiholog,jasno je sve kao dan.

  • Ema

    12. maj 2018 | 14:53

    Kristina pametna si ,obrazovana,kulturna zaslužuješ mnogo bolje.Oni su taman jedno za drugo.

  • Zorica

    12. maj 2018 | 15:12

    Zar je moguće da u Srbiji ima devojaka i žena koje podržavaju ljubavnice?Devojka od 22 godine rasturila brak.To je ne oprostivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA