≫ 

Voleo bih da se ni sa jednom nisam smuvao! Đekson posle Krunićkinog pitanja sve priznao, Zorica mu rekla: One su tebe kre*nule, a ne ti njih! (VIDEO)

- Sve su one gotivne dok se ne smuvaš s njima - objasnio je Đekson nakon što mu se obratila Jelena Krunić

  • 6

Tokom emisije u kojoj su bivši zadrugari postavljali pitanja sadašnjim učesnicima Zadruge, nakon Anđele Veštice, i Jelena Krunić se obratila Đeksonu i Andrijani.

Budući da su je svi, kako kaže, osuđivali što je prevarila dečka u Zadruzi sa Đeksonom, Jelenu su zanimali Andrijanini postupci.

- Recite mi sada, šta je tu Andrijana uradila koja je sedam meseci bila fina i povučena, čak je i pljuvala Đeksona? - obratila se Jelena prvo zadrugarima, a potom Đeksonu:

- Zašto sam ja u košu tih devojaka lakog morala kao što si, čini mi se, sinoć rekao?

Anđela Veštica pitala Đeksona zašto laže Andrijanu kad je sam zvao Minu u krevet, evo kako je on reagovao! (VIDEO)

Jelena Krunić, Printskrin: Telegraf

Andrijana je rekla kako nikada nije komentarisala Jelenu i njenog dečka, a za Đeksona je rekla da ga nije pljuvala, već da je rekla da nikada ne bi bila s njim, ali da je to bilo ranije.

- Mislim da sam ja ista ona Andrijana kao i pre sedam meseci, jedina razlika je što sam se zaljubila - rekla je Andrijana.

A onda je Đekson odgovorio na svoj deo pitanja.

Đekson odgovara na Jenenino pitanje, Printskrin: TV Pink

- Sve su one gotivne dok se ne smuvaš s njima. Voleo bih da se ni sa jednom nisam smuvao, da sam bio ortak, majke mi. Sad ispada da sam se ja nešto igrao s njima, a one su svesno ulazile u to. Nikome ništa nisam obeććavao. Bilo je zezanje, one su znale to - rekao je Đekson, pa se izvinio zbog izraza "kamenjarke" koji je koristio za njih.

- Poenta zašto sam ih stavljao u drugi koš jeste da su se one sa mnom smuvale bukvalno posle dan-dva, a za nju mi je trebalo sedam meseci. Očigledna je razlika. Ne vređam njih, već pokušavam nju da izdignem iz svega toga - objasnio je Đekson.

- Đeks, ja tebe volim, ali to su ribe šmekeri. One su tebe, ljubavi, kre*nule, a ne ti njih - dobacila je Zorica Marković, a za njom se ubacila i Matora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA