≫ 

Znam šta je brak, ovo njihovo nije bio brak! Slobina sestra oštro prokomentarisala Kijin i Radanovićev odnos (VIDEO)

Kao Slobina podrška večeras su u Zadruzi njegova sestra i brat

  • 60

Slobodan Radanović, Mina Vrbaški i Viktorija nominovani su ove nedelje za izbacivanje, te su se u studiju u Šimanovcima okupili njihovi najbliži kao podrška.

Kao podrška Slobi došli su njegova sestra Mirjana i brat Dragan, a Mirjana je na samom početku progovorila o pevačevom ponašanju.

- Sigurni smo da se zaljubio. Bog će pokazati da li je to prava ljubav, ko smo mi da sudimo. Mene najviše brine njegovo zdravstveno stanje. On pumpicu nikad nije koristio, sad malo-malo pa je koristi, izlazi napolje... On jeste kriv za neke stvari, ali šta sad - rekla je Mirjana i dodala:

- Mi tek sada saznajemo neke stvari o braku njihovom. Znam da je spavao kod mame, ona kod njene mame... Ja sam 19 godina u braku, znam šta je brak, ovo njihovo nije bio brak.

Slobina sestra Mirjana, Printskrin: TV Pink

Slobina sestra objasnila je i kako su Sloba i Kija bili u vezi pet godina, a u braku tri meseca, posle čega je on ušao u Zadrugu. Kada je videla Slobu da šapuće sa drugom devojkom (Lunom), ništa joj, kako kaže, nije bilo jasno.

- Nisam znala o čemu se radi zaista, htela sam da kontaktiram Kristinu, ali sam shvatila da je ona nas sve blokirala i izbrisala. E, onda sam videla na televiziji...i tako smo i mi saznavali stvari. Nismo mi imali neki kontakt da bi se ona nama poveravala, nije nam se ni on poveravao, a kamoli ona - objasnila je Slobina sestra.

- Taman posla da ja njega pravdam, ali to se dešava na svakom koraku - dodao je Slobin brat Dragan kada se povela priča o prevari.

Slobin brat Dragan, Printskrin: TV Pink

Sloba i Kija će sutra, 14. maja, proslaviti prvu godišnjicu braka.

- On je jako dobar dečko. Sav teret je stavio na svoja leđa, ja ga jako dobro poznajem. Rastrzan je na dve strane. Mislim da je na silu prihvatio proslavu godišnjice, da Kiju još ne bi povredio... Ne znam - rekla je Slobina sestra.

Kija i Sloba, Printskrin: TV Pink

Slobina sestra i brat o Luni i Kiji:

VIDEO: Masa oduševljeno skandira Kiji posle nastupa na Zadrugoviziji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS1

    13. maj 2018 | 23:35

    Slusam ovu Kiju liju upravo i stvarno se nadam da ce je Slobodan ostaviti. Odmah. Zena je iskomleksirana do beskraja. Luda. Bez covece od takve zene, unistila te je vec.

  • Lola

    14. maj 2018 | 00:58

    Robuju obicajima.. torte, muzika, cvet, cuda, a javno podrzavaju svalerku!? Alo Radanovici, malo ste se pogubili u svojoj mrznji prema Kiji, gde su vam sad patrijarhat i moralni kodeksi? Da li je vama zaista stalo do srece vaseg brata, sina, ili vam je samo vazno da zadovoljite vase nametanje misljenja, komandovanje nad necijim zivotom!? U ovom slucaju se vi licno igrate sa necijom srecom, Sloba nije dovoljno jak da vam se odupre i kao takav ce uvek ici linijom manjeg otpora kako bi zadovoljio vas, a u stvari bice vecito nesrecan! Kija vam smeta jer je samostalna i to je zelela da napravi i od svog muza, ali vama trenutno vise "odgovara" Luna samo da se otarasite Kije! Sramota!

  • Ranka

    14. maj 2018 | 01:15

    Kristina vam je bila dobra kada vas je vozila u Pinkove zvezde.Bodrila i podržavala Slobu.Gurala lenjivca pet godina.Kako vas nije sramota?Sloba je Kiji naneo nepravdu a ne ona njemu.NADAM SE DA BOG SVE VIDI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA