≫ 

Progovorio pop koji je venčao Kiju i Slobu! Evo šta kaže o njima i kakve utiske nosi sa venčanja o kojem osam meseci bruji Srbija! (VIDEO)

14. maja Kija i Sloba obeležavaju prbu godinu otkako su pred Bogom rekli sudbonosno "da"

  • 33
Kija i Sloba na venčanju, Printskrin: Youtube/Kristina Kockar

Sloba Radanović i Kija Kockar 14. maja 2017. godine stupili su u crkveni brak, a sada bi slavili prvu godišnjicu braka u Zadruzi da pevač nije prevario svoju suprugu sa Lunom Đogani.

Njih dvoje su se venčali nakon skoro pet godina veze, a Radanović je samo sedam dana nakon ulaska u Zadrugu prevario svoju suprugu.

Luna i Sloba raskinuli, a kada su svi zadrugari zaspali, krišom se mazili i pipkali! (VIDEO)

Pre pet godina venčala su ih dva popa, koji su rekli da se nisu nadali da će Kija da uđe u Zadrugu nakon što je prevarena.

- Mnogo smo ponosni na Kristinu. Ceo Zrenjanin je uz nju, svi su uz nju. Mi je znamo otkad je bila mala, i nju i njenu majku i njenog oca. Znamo sve o njoj. Iznenadili smo se zbog onoga što joj je Slobodan uradio, a još više kada je ona odlučila da uđe u Zadrugu - rekao je jedan od njih dvojice.

Printskrin: Youtube/Kristina Kockar

Oni se prisećaju venčanja i kažu da je sve proteklo u najboljem redu, bez ikakvih incidenata, a da su Sloba i Kija izgledali kao srećan i zaljubljen par.

- Svadba je protekla u najboljem redu, nije bilo nikakvih incidenata kao što se pisalo. Oni su izgledali kao svaki srećan zaljubljeni par - objasnio je pop.

Pogledajte kako je izgledalo venčanje Slobe i Kije:

Masa oduševljeno skandira Kiji posle nastupa na Zadrugoviziji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvana

    14. maj 2018 | 13:39

    Kiji kruna divno stoji,kao da je boginja.Samo zlobnici kazu suprotno.Preslatka je!

  • SilvanaSarenac

    14. maj 2018 | 13:32

    Luna je navaljivala na Slobu od prvog dana.Mnogo je bila drska i bez skrupola prema Kiji.Drago mi je kada vidim da i ona pati.Neka malo oseti,kako je bilo Kiji,a plus toga ona jos nije nista uradila za njega.Nedaj joj boze da sam ja namestu Kine,zato mislim da je sve ovo fejk.Glasam za moral i u to ime poslala sam preko 20 sms.Pozdrav!

  • Mikelandjelo

    14. maj 2018 | 12:16

    Bravo za popa. Kija do pobede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA