≫ 

Luna pobesnela nakon što je Sloba otišao u hotel sa Kijom, preselila se u Pab, pa jednim potezom šokirala sve! (VIDEO)

Đoganijeva je zamerila svom dečku što je prihvatio da proslavi godišnjicu braka sa svojom ženom, ozbiljno se naljutila i rešila da se ovoga puta zaista udalji od njega

  • 15
Luna prenela svoje stvari u pab, jer se naljutila na Slobu, Printskrin: Dailymotion

Prošle noći Kija Kockar i Sloba Radanović su proslavili svoju prvu godišnjicu braka, s Veliki šef im je omogućio da na nekoliko sati izađu iz Zadruge i vreme provedu u hotelu gde će između ostalog imati organizovanu i romantičnu večeru.

Kada su Kija i Sloba napustili Zadrugu, Luna Đogani je u tim trenucima gorela od besa, ozbiljno se naljutila na Radanovića jer je prihvatio da proslavi godišnjicu braka sa svojom ženom.

Tamo ih je čekalo veliko iznenađenje: Ovde su Kija i Sloba proslavili godišnjicu braka (FOTO) (VIDEO)

Dok su Sloba i Kija uživali u hotelu, Luna je iskoristila priliku da prenese svoje stvari iz spavaće sobe u kojoj je spavala odmah do Radanovićevog kreveta u Pab, a onda je skinula ploču sa njegovim imenom i pesmom "Familija" koja je bila okačenu iznad kreveta kako je ništa ne bi podsećalo na njega.

Đoganijeva je prenele posteljinu, kao i ostale sitnice i definitivno se preselila u drugu prostoriju kako ne bi bila u Slobinoj blizini, a kako je sve to izgledalo pogledajte u snimku ispod teksta:

VIDEO Svi nervni slomovi u Zadruzi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branka

    15. maj 2018 | 10:06

    Hah da je Luna iskrena ne bi išla u pab da privlači pažnju svih nego bi se povukla u neki ćošak sobe. Sad kreće drama sa Slobom jer previše je vremena proveo sa Kijom. Njih dve se igraju mačke i miša sa Slobom, mada je on jedini miš u celoj priči.

  • Sanja

    15. maj 2018 | 12:36

    Sloba nije Lunin dečko već ljubavnik, čovek koji ima venčanu suprugu nikada ne može biti ničiji dečko već ljubavnik

  • budi original pa makar i los

    15. maj 2018 | 12:37

    Kijinim stazama revolucije... imao je Miki pravo... devojka je toliko opsednuta suprugom, da je nesvesno pocela da je kopira...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA