≫ 

Luna pobesnela zbog Slobinog i Kijinog snimka kraj bazena, očitala mu lekciju pa poručila: Tako se to radi, muškarčino jedna! (VIDEO)

- Ja tebi nikada nisam radila iza leđa neke stvari, nikada! To je velika razlika, Slobo! - vikala je Luna

  • 19

Zadrugarima je tokom prethodne noći pušten snimak na kojem Kija kraj bazena pita Slobu da li bi potpisao papire za razvod, a sve to gledala je i Luna Đogani koja je bila više nego zatečena onim što vidi i čuje.

- Ja sam ga pitala šta ćemo, pošto je on rekao da nas čeka ozbiljan razgovor...

- On je rekao: "Ko kaže da ćemo se razvesti?" - dobacio je Milan, posle čega je Sloba rekao:

- Rekao sam iz za*ebancije! Što se mene tiče, ako ona želi, ja mogu sad i ovde da potpišem. Ja ne želim u rijalitiju - objasnio je Radanović.

Sad možeš da se vratiš svojoj ženi, sram te bilo! Luna i Sloba se užasno posvađali, ona prenela stvari u Pab, pa grcala u suzama! (VIDEO)

Luna gleda Kijin i Slobin snimak, Printskrin: TV Pink

Zatim je i Luna prokomentarisala kako je shvatila Slobinu izjavu, pa je nastao haos.

- Tako kako je rekao. Sam njegov pogled dok to priča, ja ga mnogo dobro poznajem, on misli da ga ne poznajem... Vidi se da njega toliko boli ona stvar za sve i da je njemu super! On je tu plivao i sprdao se, a ja sam ležala u krevetu kao i uvek, čekala njega u sobi...

Luna besni na Slobu, Printskrin: TV Pink

- Mi smo tu pričali dva sata - pokušavala je da objasni Kija kako se ne seća svega o čemu su pričali.

- Da. Dva sata. Dok sam ja čekala u krevetu... Tako da, volela bih da ja tako želim da budem sa njim, a da kažem svom mužu "ko kaže da ćemo se razvesti". Ja tebi nikada nisam radila iza leđa neke stvari, nikada! To je velika razlika, Slobo. I onda dođeš u pab i pričaš šestu priču... Kako da ti verujem?! Tebi nije ni stalo da ti verujem, to je još gore! - vikala je Luna.

Sloba objašnjava iz svog ugla, Printskrin: TV Pink

- Imaš alergiju na mene! Ti kad si pored mene kašlješ, sa svima drugima pričaš... Za mnom nikad nisi trčao! Evo, ona se smeje sad, njoj je to smešno. Pa naravno da će da se smeje kad njoj pričaš ovo, meni ono... Kako da se ne smeje?! Kaže se: "Naravno da ćemo se razvesti, ja volim Lunu!". To se tako radi, muškarčino jedna! - besnela je Luna.

A zatim je potkačila Kiju...

- S tobom može da bude, ti to vrlo dobro znaš, samo što pričaš gluposti ovde. I sama znaš da ćete biti zajedno kad izađete napolje, tako da prekini da komentarišeš sebi u bradu, čula sam šta si komentarisala malopre. Više mi je muka od tvog komentarisanja u bradu - iznervirana je bila Luna.

VIDEO: Tijana Ajfon: Cela Srbija voli Kiju, ali ne smeju da kažu od ove nakazice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alergo test

    18. maj 2018 | 12:05

    Kaze Luna da Sloba ima alergiju na nju.E,kamo srece da je samo on.Apciha...nesto mi se Kija.

  • Jbg

    18. maj 2018 | 11:55

    Kija me nervira sto dozvoljava ovoj svalerki da joj se obraca.Trebala bi da je spusti na zemlju.

  • Srna

    18. maj 2018 | 11:20

    I ja sam za to da Sloba i Luna van Zadruge pokusaju normalnu vezu bez svih ovih svakodnevnih stresova i rekla-kazala. Pa kako im bude. Znam da Kijinim fanovima to nije pravo, ali njihov brak je zavrsen. Previse se tu ruznih stvari izdesavalo da bi opet mogli imali lep zajednicki zivot i na tome Kija ne bi smela da insistira, niti da mu preti da mu nece dati razvod. To nije dobro ni za nju, ni za njega, a i s pravne strane je neizvodljivo. Treba da ga pusti da ode. Ona je tip, koji ne voli da gubi, ali ovaj put je izgubila. Nema tu ljubavi, samo njena sujeta. I onako ima decka Andriju, pa je svako insistiranje na braku suludo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA