Znam zašto si se je*ala sa Ivanom! Miki progovorio o Miljaninoj trudnoći i žestoko zapretio Kulićevoj! (VIDEO)

U žestoku svađu Miljane i Nadežde umešao se i Miki, a onda je nastao opšti haos, obezbeđenje sve vreme dežuralo da ne dođe do tuče

  • 11
Miljana i Nadežda sa obezbeđenjem, Printskrin: Youtube

Nakon žestoke svađe koja je izbila prošle noći između Mikija Đuričića i Nadežde Biljić, zbog izjave Miljane Kulić da Miki nije zaljubljen u Nadeždu, svađa se ponovo nastavila.

Kulićeva se prvo svađala sa Nadeždom, a potom i sa Mikijem, a onda je Đuričić pred svima rekao kako zna iz kog je razloga Miljana ostala u drugom stanju.

- Videćeš kad se bude završio rijaliti koliki sam psiho, tek tada ću da ti se use*em u život! - pretila je Miljana Mikiju.

Obezbeđenje ga je jedva obuzdalo: Nakon brutalne svađe sa Nadeždom Miki lomio sve po kući, hteo da napusti Zadrugu (FOTO)

Miljana viče na Nadžedu, Printskrin: Youtube

- Hoćeš ti da ostaviš čoveka kojeg ja volim na miru?! - pitala je Nadežda.

- Neću da ostavim ni tebe ni njega, sprdam se sa budalama! - odgovorila je Miljana, a onda je pitala:

- Ko bolje je*e, Miki ili Bane? Znaš koja je tvoja pesma: Je*ali me svi pa možeš i ti, od Maje Nikolić! Ovaj čovek se sprda sa tobom! Njega je sramota, pita Sanju: "Da li se vidi da sam zaljubljen?". Kaže: "Ja sve glumim".

- Daj Bože da te neko voli polovinu onoga koliko on mene voli - rekla je Nadežda.

Miljana i Nadežda sa obezbeđenjem, Printskrin: Youtube

- Ja znam što si se je*ala sa Ivanom, da bi imala dete sa istim čovekom kao Goca Tržan, jer si opsednuta pevačima! I ovde si me pitala: "Da li će Goca hteti da se upoznaju deca?" - otkrio je Miki, a onda je posavetovao Nadeždu da ignoriše Miljanu i da ne ulazi u raspravu sa njom.

Pogledajte svađu Mikija, Miljane i Nadežde:

VIDEO: FENOMEN MIKSI: Zašto je Miljana Kulić jedan od omiljenih rijaliti igrača?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joca

    21. maj 2018 | 12:04

    U pravu si Miki. Miljana i njena mama takodje zele medijsku paznju i ne biraju sredstva pa makar to bilo i vanbračno dete.

  • Italijan

    21. maj 2018 | 11:54

    Ovde je Miki skroz u pravu. Miljana je opsednuta pevacima. Uvek bila i bice.

  • Lola

    21. maj 2018 | 13:03

    Strasno, Miljana i Kija ruku pod ruku... slusam ovu kiju, usred svadje tovari Nadezdu kako Miki nije smeo da je gurne... jesu one cule za neka emotivna stanja sem za svoja licna? Bezosecajna stvorenja samo sebe vide, a inace su savrsene (jos kad bi to postojalo :P)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA