≫ 

Želim im sve najbolje... Nakon što je Kija priznala da voli Slobu, Andrija se oglasio žestokom porukom (FOTO)

Pogledajte šta je Andrija poručio Kiji i Slobi

  • 84

Kija Kockar je zadrugarima otkrila da voli svog muža Slobu Radanovića. Kristina je priznala da i pored svega što se desilo i dalje gaji emocije prema svom mužu.

- Volim svoga muža, Slobodana Radanovića - rekla je Kija.

U međuvremenu, oglasio se Andrija, Kijin dečko iz Budve, i to sledećom porukom.

- Šta mislim? Mislim da su baš jedan skladan bračni par, pun ljubavi, harmonije i poverenja. Želim im sve najbolje... pa da izdrže makar sedam dana posle "Zadruge" bez prevara - napisao je Andrija.

Printskrin: Instagram/andrijalazovic_bu2

VIDEO: Dušica Jakovljević: Zarađujem od 17. godine:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • $

    28. maj 2018 | 00:53

    Veruje mi da Sloba nije pevac Kija uopste ne bi ovoliko jurila za njim. Voli ona njega da se razumemo ali da nije pevac prebolela bi ga. Zna i ona sama da je Slobi sad cena dosta skocila i da ce biti trazen. I manite se toga "ko ce njega zvati", ne funckionise to tako. Koga boli uvo kakav je covek ako je dobar pevac i ako nije tezak za saradnju? Darko Lazic trazeniji 5× posle razvoda i onoga sa kokainom. Aca Lukas navodno udario Sonju ili sta vec i? Jel mu propao posao? Adil dokazano fizicki napao suprugu i? Jel mu propao posao? Mogao bih do sutra da nabrajam ovo. Jos po svemu sudeci vise pevaca koji nemaju nikakvih mrlja "propadnu" nego oni koje prate skandali. Da ne dajem primere sad. Tako da Sloba ce biti samo tako trazen a ona mozda hoce da mu bude i menadzerka ili jednostavno supruga koja ce da ga prati u stopu i bude vidjena sa njim jer ako se o njemu bude pisalo automatski ce i o njoj. A i sama je rekla da nikada nije volela posao stjuardese. Ovako Sloba za 2 nastupa moze Kijinu celu mesecnu platu da zaradi posle zadruge i ona to VRLO DOBRO ZNA i svesna je, zato ga ne pusta tako lako. Zna i sama da za nju bez Slobodana nema mesta da bude poznata.

  • Srle

    28. maj 2018 | 00:15

    E vala nek si se opametio,i da konacno progovoris o ovom manipulatoru koji obanjuje ove jadne zene kako je jadna i prevarena zena.A ko je zna "vrlo dobro zna" ko je Kristina Kija Kockar!Sve samo ne neka tamo jadna,prevarena zena.

  • Duda

    28. maj 2018 | 00:38

    To majstore!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA