≫ 

Sram te bilo, igraš se sa mnom osam meseci: Luna i Kija očitale Slobi lekciju u dvorištu (VIDEO)

- Koga ti praviš budalama? - rekla je Kija

  • 49

Sloba Radanović imao je dva ozbiljna razgovora posle sastanka na kojem se birao potrčko i gde se desio neviđeni haos, pri čemu je izjurio iz kuće. Pevač je prvo pričao sa Lunom, koja je imala šta da mu zameri.

- Šta si pričao Kristini o meni? Ona mi je rekla da si ti pričao neke stvari iz mog privatnog života. Kako ja tebi posle svega verujem. Kako te nije bar malo blam - rekla je Luna Slobi.

- Nisam ništa pričao. Za šta da me bude blam kad nisam ni jednu reč ružnu rekao o tebi - pravdao se Sloba.

- Sad se pravdaš svojoj ženi što si mi dao čokoladice. Znam da ste se mazili u bazenu posle rođendana - rekla je Luna.

Sloba i Luna Printskrin: TV Pink

- Je l' si ti bolesna? Ko se mazio, nismo se mazili. To su tvoji prijatelji namestili da budete ti i Đekson u izolaciji, to nije Teodorina ideja. Oni pričaju da se vas dvoje sada muvate - rekao je Sloba.

- Sram te bilo, igraš se sa mnom osam meseci, nije te sramota. Izabrao si mene da se sa mnom igraš osam meseci. Kako vas nije sramota oboje - rekla je Luna.

Kija se pojavila i isto kritikovala Slobu.

- Ako ne uspeš sa mnom onda ćeš sa njom, zato što si pi*kica. Koga ti praviš budalama? - rekla je Kija.

Pogledajte snimak:

"To je virus!" Kaća Živković je pobedila na Farmi, a evo šta kaže o Zadruzi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • :)

    29. maj 2018 | 08:30

    Ja ne verujem koliko je ova Kija umisljena i nerealna. Pa jel ona stvarno ne vidi da Sloba trci za Lunom i cim ga ona odbije onda dodje kod nje i bude dobar sa njom. Zena sve izvrce u svoju korist. Pa Luna je njega ostavila ne on nju, o cemu mi pricamo. Da Luna hoce da se pomiri sa Slobom pomirili bi se a ova bi opet povracala, razbijala i lupala na kapiju i sve ono.

  • Jesa

    29. maj 2018 | 03:27

    Opasna Kristina Kockar,,,,, navukla Lunu da svasta kaze Balvanu,,,,,,A ona jadna slusa i tugije ...... Gadi mi se od ove zene ....... Ovakvo zlo jos nisam videla ustvari nisam znala da postoji......... A sve dobre devojke nek se ugledaju na Kristinu Kockar pa ce ostati be muzeva i same biti necije ljubavnice isto kao i Kristina

  • Dragica

    29. maj 2018 | 01:05

    LUNA DO POBEDE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA