≫ 

Zadrugarima pušten snimak na kojem su Luna i Sloba završili u WC-u, Đoganijeva pozelenela od muke, pa napustila sastanak! (VIDEO)

Pošto je Luna napustila sastanak, Sloba je ostao i sam objasnio celu situaciju, ali zadrugari nisu poverovali u istinitost njegovih reči

  • 14
Zadrugarima pušten snimak na kojem su Luna i Sloba završili u wc-u, Printskrin: TV Pink

Prošle noći zadrugari su imali priliku da gledaju video-snimke situacija koje su se najviše komentarisale u proteklih nekoliko dana.

Kijina majka pričala o odnosu Kristine i Slobe, otkrila koji Anabelin potez ju je zgrozio, a onda je progovorila o Gagiju (VIDEO)

Najaktuelnija tema bio je odnos Lune, Slobe i Kije. Radanović je u emisiji "Amidži šou" rekao da voli svoju suprugu Kristinu, a po povratku iz emisije pomirio se sa Đoganijevom sa kojom je potom završio u toaletu.

Ovaj snimak pušten je svim ukućanima, a Luni je bilo toliko neprijatno da je napustila sastanak. Nakon svega Sloba je ustao kako bi prokomentarisao celu situaciju.

Sloba komentariše video-snimak, Printskrin: TV Pink

- Ušli smo u toalet i pričali, kamera se okrenula ka nama. Majke mi mile, pričali smo - rekao je Sloba.

- Sedi dole - odbrusila mu je Kija vidno uzrujana.

- Od danas više neću ni pogledati Lunu. Ovde postoje s*anja i drugih ljudi ne samo s*anja koje je napravio Slobodan Radanović, samo što se njihova s*anja ne prikazuju - rekao je peva.

Pogledajte kako su Luna i Sloba reagovali na video-snimak koji im je pušten:

VIDEO Jelena Krunić: Luna je otišla sa mozgom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwerty

    1. jun 2018 | 11:38

    Kako se jadna spremila, mislila dobice nesto a ono samo razgovor hahaha Inace fina mlada dama, olicenje dobrote. I svi koji je podrzavate sigurno molite Boga da imate takvu cerku haha

  • Cica

    1. jun 2018 | 11:20

    Jel vam sad jasno da je dogovor Kije i Slobe. Pa on je njoj izjavljivao ljubav pravdao se posle emisije. Luna nije u stanju da iznese laz.

  • Sandra

    1. jun 2018 | 10:04

    jel vam sad jasno da je ovo dogovor Slobe i Lune?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA