Goca prvi put ispričala da joj je Anabela poslala poruku pre ulaska u Zadrugu, posle toga su se žestoko posvađale! (VIDEO)

- Je li, bre, dokle ćete vi da prozivate moje dete?! Dovoljno suza je prolilo moje dete zbog tvog, a tvoje zbog mog nije. I drugi put nemoj da mi se uopšte obraćaš! - rekla je Goca tada Anabeli

  • 26

Goca Džehverović, Zorica Marković, Milan, Bora i Lepi Mića uz prvu jutarnju kafu pričali su o Luni Đogani, kada je Teodorina mama po prvi put otkrila da je došla u konflikt sa Anabelom.

- Svaki dan kilo šminke, takmiče se jedna s drugom, menjaju haljinice... - komentarisala je Zorica zadrugarke.

- Kako god da je bila negativna Luna, taj dan je dobila direktivu od mame da se makne od Teodore, to je niska moralnost, ku*va, prozivaju je, je*e se sa Ćazimom... - sećala se Goca prvih dana u rijalitiju.

Kijina mama i Gagi se sreli kod Sanje Marinković: Nadica otkrila šta zamera Slobi, a onda je Đogani progovorio o Luni (VIDEO)

- A šta radi ova sad sa oženjenim? - prokomentarisala je Zorica.

Goca, Zorica i Bora pričaju, Printskrin: TV Pink

- A znaš kad bih ja to dozvolila da bude sa oženjenim čovekom?! Pa, ja mislim da bih je zgromila, a ne da kažem nema veze, zaljubila si se. Ne možeš da se zaljubiš u oženjenog čoveka, bre! Jesi ti normalna, pitala bih je! Da je čovek slobodan, pa 'ajde, a čovek oženjen! Ne možeš ti da se zaljubiš tako! - rekla je Goca, pa prepričala i ono što se desilo dok je radila za Novu godinu.

Luna Đogani, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Crknem za Novu godinu, nemam vremena da gledam televiziju...i vidim Anabela mi poslala poruku: "Čujem da ulaziš sutra", da kažem Teodori da ne priča za Lunu da se ona je*e za pare i da se drogira...i ja je nazovem, ovu Anabelu, i je*em joj kevu. Mrš, mamicu ti je*em. I došli mi za Novu godinu svi, ona se sakrila, ja je našla. I kažem joj: "Je li, bre, dokle ćete vi da prozivate moje dete?! Dovoljno suza je prolilo moje dete zbog tvog, a tvoje zbog mog nije. I drugi put nemoj da mi se uopšte obraćaš! - ispričala je Goca.

Zorica, Bora i Goca na prvoj jutarnjoj kafi, Printskrin: TV Pink

- I onda narod gleda i kaže "što diraju decu"... Pa što si poslao dete ovde? Mislim na te što brane, pogrešno brane, ili podržavaju, na žalost... Ja sam bila u šoku kad sam gledala u septembru, nisam znala da ću ući. Tu histeričnost, vrisku, Luna plače kod Teoeodre hoće da bude sa Slobom, to nisam doživela nikad... Kukala je kad su žurke, pogotovo kad se napije - pričala je Zorica.

Pogledajte razgovor:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hmm

    2. jun 2018 | 15:24

    Osoba MOZE da se zaljubi u nekoga ko je udat ili ozenjen ALI ne sme da smara i da bude naporna i da rusi vezu i brak.Sa druge strane,udata/ozenjena osoba moze lako odbiti zaljubljenu osobu recenicom "Alo ja sam udata/ozenjen i imam muza/suprugu i najvise mozemo biti prijatelji"

  • kata

    2. jun 2018 | 17:17

    Pa covece ova Anabela se ponasa kao da je ona u realitiju. Salje poruke i pretnje svakom ko ulazi u zadrugu i ne podrzava njenu kcerku. Sad je i konacno provaljena, jer to potvrdjuju ti svi njeni "prijatelji". Samo joj ostao jos Filip, ali je i on nesto naglo zanemeo..

  • lka

    2. jun 2018 | 18:07

    A vi mislite narod lud, mrzi Lunu.Ja protiv te devojke ama bas nista nemam, ali je sav gnev naroda na nju navukla upravo njena majka.Gledam i cekam da vidim na cega je spremna neuracunljiva Kristina Kockar, posto je rekla na sve, bas sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA