≫ 

Pucao je na svog rođenog brata... Kija prvi put ispričala šokantne detalje o svom pokojnom ocu (VIDEO)

- Moja mama meni nikad u životu ružnu reč nije rekla za mog tatu, niti za njegovu ženu - ispričala je Kristina Kija Kockar

  • 13
Kristina Kija Kockar, Foto: Marko Jovanović

Kija, Ana i Nadežda dotakle su se ovog popodneva porodičnih tema, a priča se povela o Kristininom pokojnom ocu i njenom odnosu sa njegovom porodicom.

Kija je na početku otkrila kako bi volela da njeno dete ima tačno onoliko koliko je ona imala, jer joj, kako je rekla, ništa nije falilo i imala je srećno detinjstvo, iako je bila vanbračno dete. Zatim se potegla priča i oko nasledstva.

Kija šokirana Slobinim razgovorom sa majkom otkrila šta misli koji je Draginjin krajnji cilj i zašto joj ona smeta (VIDEO)

- Na imovinu imamo pravo samo ja i njegova zvanična žena od koje se nikad nije razveo. Ona živi u Nemačkoj, kad izađem baš ću se čuti sa njom. Sad sam je videla posle 20 godina... Kad sam došla, povukla me i rekla mi je samo smo mi bitne, nemoj da nas neko zavadi, imaš moju pdršku šta god ti treba, neću te ostaviti na cedilu... Bilo mi je nekako neprijatno...ali baš me oduševila - ispričala je Kija ovo prvi put u Zadruzi.

- To je bila tatina velika ljubav. Oni su se razišli, ali nikad se nisu zvanično razveli. Ona je Dalmatinka. Baš lepa ženica, malo starija od moje mame - rekla je Kija, a Nadežda je dodala: "Dalmatinke su baš lepe žene".

Kija priča sa Nadeždom i Anom, Printskrin: TV Pink

Kija je potom nastavila da priča o mami, tati i njegovoj porodici, a i neke stvari iznela prvi put u Zadruzi.

- Moja mama meni nikad u životu ružnu reč nije rekla za mog tatu. Jednostavno, on samo nije bio tu za mene. Nikad nije rekla ružnu reč za njega, nikad ružnu reč za tu ženu. Ona je ta koja je očuvala moj odnos sa celom tom porodicom...

Kija Kockar, Printskin: TV Pink

- Moj otac je bio poseban čovek. Jedno vreme nije pričao sa bratom i sestrom. Pucao na rođenog brata, bre, pa je bio zaveden u policiji... On je bio onako malo lud... Ali nije pucao pucao, nego onako pored. Moja mama je zaslužna za moj dobar odnos sa mojim sestrama, sestre od strica me stvarno obožavaju... Moja mama je uvek bila tu za njih. Stvarno. Jer je želela da ja kad porastem imam tu stranu porodice i tek sad vidim koliko to znači, svaka joj čast - ispričala je Kija.

Podsetimo, Telegraf je juče objavio kako je Kijin stric izneo sve stvari iz stana svog pokojnog brata, a Kristininog oca Miloša Kockara, i to na dan njegove sahrane. Više o tome pročitajte OVDE.

Pogledajte snimak na kojem Kija priča o porodičnim odnosima:

"Suludo je da pustim dete da gleda to, ali..." Jelena Kostov otkriva šta se stvarno dešava u Zadruzi i ko tu koga voli:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤔

    5. jun 2018 | 20:11

    Imala savrsen odnos,videla ga do pete godine,i sad pre Zadruge!Zena nije normalna sta prica.O nasledstvu tek!Samo je to i zanima!Ovo je uzas!

  • Putin R.S

    5. jun 2018 | 21:52

    Lepo je Sloba rekao da je u stanju i preko mrtvih da gazi zbog svog uspeha. Eto vam je Kija svetica.

  • Komsinica

    5. jun 2018 | 21:05

    Krece Kija s novom pricom. Eee...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA