≫ 

Kija saznala za još jedan Slobin "izlet" pre Zadruge, na ivici suza razgovarala sa Lepim Mićom! (VIDEO)

- Najgore je što nikad to nisam očekivala. Nisam očekivala da je sposoban za takve stvari - rekla je Kija

  • 35

Nakon što su se Marija Ana i Sloba Radanović danas posvađali, kada je Smiljanićeva rekla pevaču kako zna neke stvari o njemu, Kristina je saznala kako joj je još uvek zakoniti muž bio neveran i pre Zadruge.

Kiji je nakon konflikta sa Slobom Marija Ana saopštila kako se pevač navodno dopisivao sa nekom njenom drugaricom, posle čega je Kija bila vidno razočarana.

Kija šokirana Slobinim razgovorom sa majkom otkrila šta misli koji je Draginjin krajnji cilj i zašto joj ona smeta (VIDEO)

- Ja sam mislila "ok, desilo mu se ovde, zatvoren prostor, osetio je emociju", bilo bi mi lakše da je to samo taj slučaj. A onda se setim svih tih drugih stvari koje su se dešavale kada smo bili srećni... Onda razmišljam šta sam ja radila u tom trenutku dok je on to radio, da li sam mu poslala poruku, da li je on meni, da li smo se možda videli taj isti dan... - pričala je Kija Lepom Mići za stolom.

Kija utučena zbog Slobe, Printskrin: TV Pink

- To je bilo i prošlo. Ti tu ne možeš da vratiš ništa. To da se vraćaš, zaboravi na to. Moraš da shvatiš da si živela sa takvim čovekom i to ti je to - rekao joj je Mića.

- Najgore je što nikad to nisam očekivala. Nisam očekivala da je sposoban za takve stvari. Sa nekim stvarima ne mogu da se pomirim nikad. Neke stvari su mi nemoguće - priznala je Kija.

Kija razgovara sa Lepim Mićom, Printskrin: TV Pink

- Nemoj da te vidim tako tužnu, treba da budeš vedra, nasmejana. Tebe ubiše sitnice. Rekao sam vam kad izađete, sedite i porazgovarajte - rekao joj je Lepi Mića i savetovao je da ne uzima sve zdravo za gotovo, već da sačekaju da izađu napolje i da popričaju o svemu.

Pogledajte snimak:

VIDEO Seks, laži i Zadruga: Kad Luna traži pištolj, a Kija ne može da izbroji Slobine ljubavnice!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ateista

    5. jun 2018 | 22:49

    A za koliko njenih izleta Sloba nikada nece saznati, ili zna a cuti?

  • ja

    5. jun 2018 | 22:51

    koliko je ova žena smorila više.dosadna si.smaraš

  • Rakun

    6. jun 2018 | 00:08

    Dajte joj 1000 evra,zaboravice ona na to,jos ce pricati da se to nije desilo hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA