Pušten snimak na kojem Kija i Sloba pričaju o bebi, ukućani zinuli kad je Radanović počeo da se pravda! (VIDEO)

- U tom trenutku sam pomišljao da postoji neka šansa za tu neku drugu šansu, ali posle nekih razmišljanja shvatio sam da je to nemoguće - pravdao se pevač

  • 19
Kija i Sloba, snimak sa kreveta, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Prethodna noć u Zadruzi je bila više nego vrela, pošto su ukućanima pušteni snimci koji dokazuju da su i te kako lagali za stolom.

Nakon što je pušten snimak Kijinog i Slobinog razgovora iza "škode", kao iizjava Lune Đogani da su se ona i Sloba još pre dve godine "gutali pogledima" na jednoj svadbi, pušten je i snimak Kijinog i Slobinog razgovora sa kreveta.

Sloba rekao da mu se Luna dopala pre 2 godine, Kija u suzama izletela iz kuće, a onda je Mića prvi put izneo strašnu stvar o Radanoviću! (VIDEO)

U pomenutom razgovoru oni su pričali o budućnosti, o bebi, a sve se dešavalo pre spornog Slobinog razgovora sa Filipom Đukićem u Kazinu, nakon gostovanja u emisiji "Amidži šou".

Sloba, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Dame i gospodo, Slobodan Radanović. Ja neću ništa da komentarišem, snimak je jasan - rekla je Kija.

- Jeste, pričali smo o tome tada. Ja time ništa nisam hteo da postignem. Jednostavno, ona mi je rekla svoje želje, ja sam tu sve vreme bio rezervisan i to je to - pokušao je da se opravda Sloba.

- Ali ovde nisi delovao kao da si rezervisan - rekla mu je voditeljka Dušica.

Kija, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- U tom trenutku sam pomišljao da postoji neka šansa za tu neku drugu šansu, ali posle nekih razmišljanja shvatio sam da je to nemoguće. Ja sam nekada i želeo da sebi dam razlog da postoji za drugu šansu neka opcija. Nema kad izađem napolje, to je završena priča! Ja ne volim nju na taj način i šta sad?! Bio sam mentol, pričali smo, i šta sad da radim! Tad sam mislio da to treba tako - razljutio se Radanović.

Sloba, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Gospodin i dalje pokušava da napravi paćenicu od mene, kako on neće da pređe preko... Njegove reči su bile te, da ne ponavljam. To kako je na snimku, tako je bilo, a ne kako on priča i izvrće. Ima pravo,

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paja

    8. jun 2018 | 13:10

    Kija se ponasa kao zesca jadnica i onda Slobu i za to krivi. Znaci Sloba ispada nju pravi jadnicom. Pa jel te Sloba tera da non stop govoris "moj muz" "moj brak" "ja sam mu zena" itd.. Sve to kad govoris zvucis kao teska jadnica ocajna da da ljudima do znanja da je ona Slobina zena i da je nju Sloba nekad voleo.

  • ccc

    8. jun 2018 | 12:09

    Kristina je pricala o bebi. Ona je rekla da hoce bebu ne Sloba. Sad kad joj se raspao brak hoce bebu. Na najjadniji nacin bi da osigura da Sloba ostane sa njom.

  • Qwerty

    8. jun 2018 | 12:35

    Ovaj covek nema stida. Obraza bez.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA