≫ 

Definitivno presekao: Sloba javno otkrio da li će nakon rijalitija ostati u braku sa Kijom (VIDEO)

- Da li ćeš nakon završetka rijalitija, ukoliko Kija Kockar bude želela da ti rađa decu, biti sa njom, jer ste vi muž i žena zakonski? - pitao je Saša Rudar Slobu

  • 34

Sloba Radanović je dobio pitanje od Saše Rudara koje ima veze sa Kijom Kockar. Naime, bivši zadrugar je hteo da zna da li će Radanović biti sa Kristinom nakon rijalitija

- Da li ćeš nakon završetka rijalitija, ukoliko Kija Kockar bude želela da ti rađa decu, biti sa njom, jer ste vi muž i žena zakonski? - pitao je Saša.

- Ne, ne želim, jeste da smo mi i dalje zakonski muž i žena, ali kada izađem napolje biće drugačije, to će se promeniti. Nećemo biti muž i žena - rekao je Sloba, koji je tako potvrdio da će se razvesti od Kristine nakon rijalitija.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Pitali smo ljude na ulici šta misle o Zadruzi, Slobi, Kiji i Luni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gavran

    10. jun 2018 | 20:01

    Pametno sta ce mu dzangrizalo. I da ostanu u braku kakav bi i bio posle ovog cirkusa.Mada tesko mu je verovati posle svega ovoga jer mu se misljenje menja iz sat u sat.

  • Draginjin Advokat

    10. jun 2018 | 20:33

    Ne može Sloba da bira i odlučuje, jer se Kristina već odlučila na razvod tako da se on više i ne pita nizašta.

  • ivans

    10. jun 2018 | 19:53

    Pitanje nije na mestu. Zena je rekla da je sa njim zavrsila. Sta vise ima da se pita Sloba?. Sta je sve uradio I kako se ponasao prema njoj, samo bi nenormalna osoba presla preko svega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA