≫ 

Luna pobesnela kada je videla Kijine suze za vreme njenog i Slobinog nastupa na Zadrugoviziji! (VIDEO)

- Ne sviđa mi se uopšte, niti su snimali, niti šta. Okej, plače i šta?! - rekla je Luna iznervirano

  • 30
Zadrugari gledaju snimak sa Zadrugovizije, Printskrin: TV Pink

Prošle noći zadrugarima su puštani video-snimci sa nastupa na Zadrugoviziji 4. Ukućani su pomno pratili i komentarisali svaki snimak, a kada je na red došao nastup Luna Đogani i Slobe Radanovića na kojem se vidi kako Kija u bekstejdžu plače za vreme njihovog nastupa, Đoganijeva se razbesnela, pa je odmah prokomentarisala.

Završena Zadrugovizija 4: Kija i Ana pobedile u tri kategorije, Sloba i Luna osvojili najveću novčanu nagradu (FOTO) (VIDEO)

- Ne sviđa mi se uopšte, niti su snimali, niti šta. Okej, plače i šta?! - rekla je Luna iznervirano.

Pogledajte kako je Luna prokomentarisala snimak na kojem se vidi kako Kija plače za vreme njenog i Slobinog nastupa (premotati od 15. minuta):

VIDEO Još jedna neverovatna izjava Lune Đogani: Ispala mi...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZORANA,DUŠKA I ZOC

    12. jun 2018 | 14:38

    ZA FINALE GLASAJMO ZA KIJU.SPREMIMO SE ZA SMS GLASANJE.RAZIJA I ĐOGAJI SU SE ORGANIZOVALI.NEMORAL I PRELJUBA NE SME DA POBEDI.

  • nike

    12. jun 2018 | 14:27

    Luna Djogaj je u sebi sublimirala sve osobine koje jedna zenska osoba ne treba da ima.Nemam dovljno odvratnu rec za njen opis.Kad je vidim u meni izaziva prezir i gadjenje,fuj.Gledala sam i neke druge rijaliti formate ali ovakakv odnos gadjenja prema nekom ucesniku nikad nisam imala🤮

  • Nale

    12. jun 2018 | 18:56

    Sramota ce biti i Slobu i Lunu kad se zavrsi sou i kad budu videli sta ljudi misle o njima.A mozda ih to nece ni dotaci jer im je bitno da uzmu lovu . Nemam rec koja bi ih opisala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA