≫ 

Ceca otkrila ko joj je favorit za pobedu u Zadruzi i šta misli o Kiji i Slobi, a onda se prisetila Kristinine rečenice koja ju je oduševila prilikom upoznavanja!

Pevačica je imala prilike da upozna Radanovića kada se takmičio u "Pinkovim zvezdama", a sa njegovom suprugom Kijom se susrela u avionu na jednom od letova gde su i porazgovarale

  • 26
Ceca, Kija, Sloba, Foto: Marko Todorović, Ivan Dobričić/E-stock

Folk pevačica Ceca Ražnatović bila je u žiriju "Pinkovih zvezda" kada se takmičio Sloba Radanović, dok je njegovu suprugu stjuardesu Kristinu Kockar imala prilike da upozna u avionu na jednom od letova za Dubai.

Ceca prvi put o Luni i Veljku! Ovo je istina o njenom odnosu sa mojim sinom i druženju sa Anastasijom

Ceca je otkrila da Radanovića zna površno, ali da je stekla utisak da je kulturan i flin mladić, a onda je ispričala svoje utiske prilikom upoznavanja sa Kijom, kao i to da joj je jedna Kristinina rečenica ostala u sećanju. Pevačica nije krila da joj je upravo Kockareva favorit za pobedu.

- Moj favorit je svakako Kristina. Pametna, lepa, obrazovana i inteligentna devojka - rekla je Ceca i dodala:

Ceca, Foto: ATA Images

-  Kiju sam upoznala pre nekoliko godina u avionu, na letu za Dubai. Šarmantna, kao što i jeste, Kristina mi je prišla, pružila ruku, rekla mi svoje ime i otkrila da je devojka Slobodana Radanovića. Tada je izgovorila rečenicu koje se i danas sećam, a kojom me je kupila: "Ja ću biti divna prema vama na ovom letu, a vas molim da obratite pažnju na mog Slobu, koji se takmiči u "Pinkovim zvezdama". Ostala mi je u sećanju kao fina i kulturna devojka. Deluje mi kao jaka žena, ona je zdravo ambiciozna, jedna slatkica, želim joj svu sreću i sudbinu Sandre Meljničenko.

VIDEO: Ovaj Miljanin snimak nasmejao je Cecu

(Telegraf.rs/Alo VIP)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dunja

    13. jun 2018 | 20:06

    Da cujemo da li ce Anabela i Ceci da preti kao ostalima?!Ha,ha...Bravo Ceco,nisi ti za dzabe najbolja!

  • Rakun

    13. jun 2018 | 18:51

    Opa, kratko i jasno koga podržava. Šta će na ovo Anabelči i njena bot ekipa da kažu, opet kako Ceca Lunu podržava?

  • lena Podgorica

    13. jun 2018 | 17:43

    Cak i kraljica Ceca zna za koga treba da se navija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA