≫ 

Jako si se izblamirao, to nije tvoj nivo! Kija i Sloba nakon haosa koji je izbio razgovarali o Luni! (VIDEO)

- Nemoj da dovodiš sebe u takvu situaciju, to nije tvoj nivo! Tebi ne trebaju takve stvari - rekla je Kija

  • 17
Kija i Sloba, Printskrin: TV Pink

Sloba Radanović i Luna Đogani u ranim jutarnjim satima imali su žestoku svađu, a došlo je i do fizičkog kontakta između njih dvoje. Đoganijeva je u pripitom stanju iznela i gomilu uvreda na račun Slobine supruge Kristine Kockar.

Pogledajte kakve povrede Sloba ima po telu nakon što ga je Luna udarala, grebala i šutirala! (FOTO)

Nakon incidenta Kija je rešila da porazgovara sa Slobom i da prokomentariše celu situaciji, a usput mu je dala i par saveta, ali i kritika.

- Ne znam zašto sam ja tema vaše tuče. Prišla sam da ti pomognem, a ona me je nazvala dro*etinom i ku*vetinom. Molim te, reci joj da nosi gaće ispod šortsa, jer nije higijenski. Ja sam izašla napolje da vidim ko vrišti, a ona je vikala na mene govoreći mi da sam ku*vetina - rekla je Kija.

- Da li sam ja kriv zbog toga? - pitao ju je Sloba.

- Ti si to dozvolio! Umesto da kažeš da sam ja tvoja žena i da pazi kako mi se obraća, ona dolazi i govori kako ti govoriš ružne reči o meni. Jako si se izblamirao. Objektivna sam, saslušaj me. Neka te tuče svaki dan, to je jako lepa slika - rekla je Kristina.

Kija i Sloba, Printskrin: TV Pink

- Ti to reci njoj, šta to meni govoriš?! - rekao je Sloba.

- Neka se strpi ku*vetina ona, a ne ja! Ona je dro*a, to je činjenica, meni to ne može da govori zato što sam ja tvoja žena! Ja sam prišla svom mužu koga je ona prethodno istukla! Nemoj da dovodiš sebe u takvu situaciju, to nije tvoj nivo! Tebi ne trebaju takve stvari. Rekla sam da me izuzmu iz svega ovoga. Neću da komentarišem, ni da me pita bilo ko. Želim samo da izađemo i da mi kažeš da li je sve ovo vredno toga, da posle pet godina naše zajednice, da mi to tako uradiš. Samo reci i ja ću da... Ali, videćeš da nije bilo vredno. Prišla sam da te pitam da li si okej, ti meni takvim tonom odgovaraš - kritikovala ga je Kija.

- Da li si se ti nekada zapitala da li je meni nešto smetalo? - pitao je Sloba.

- Tebe su ubili kompleksi, pa mi sve ovo radiš iza leđa! Na dan Mirkove svadbe ti si bio fasciniran što ti je ona prišla! Gde sam bila ja? - pitala je Kija.

- Ja sam bio srećan sa tobom, niste mi dozvolili da završim. Ti si bila jedina, uopšte nisam gledao na taj način - branio se Slobodan.

Pogledajte razgovor Kije i Slobe nakon njegovog sukoba sa Lunom:

VIDEO: Svi nervni slomovi u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aleks

    14. jun 2018 | 00:01

    Uprpao se Sloba, posle Lunci svaka ce mu biti melem ;)

  • Dunja

    13. jun 2018 | 22:37

    Kristina pametna,kulturna žena.Eeeee moj Slobo pao si sa konja na magarca.Tako ti i treba.Loš si čovek.Kija do pobede.

  • AH

    13. jun 2018 | 22:50

    Korektno su razgovarali, ako budu ovako napolju pričali siguran sam da se neće razvesti. Jedino ako se ne umiješa treća osoba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA