Snimci ne lažu: Luna pljuvala Kiju kod Marka Miljkovića, a onda tvrdila da te reči nikada u životu nije izgovorila! (VIDEO)

Luna tvrdi da nije ogovarala Kockarevu, iako postoje dokazi šta je izgovorila

  • 23

Jedna od najuzbudljivijih noći u Zadruzi koja će se dugo prepričavati jeste poslednja žurka, organizovana u utorak 12. juna.

Ono što je ostavilo najveći utisak jesu batine koje je Sloba Radanović dobio od bivše ljubavnice Lune Đogani, a nakon kojih je na telu imao vidljive ogrebotine i masnice.

Međutim, vrlo zapaženo bilo je i druženje Lune i Marka Miljkovića koji je te noći u razgovoru Lunu podsetio na momenat kada ga je poljubila u usta. Takođe, Luna je u jednom trenutku Marku spomenula Slobu i Kiju, rekavši da je izabrao svoju ženu, uprkos tome što je ona bolje od nje.

Kiju i Slobu pitali da li mogu da zaborave na sve i krenu ispočetka, a zbog njihovih odgovora svi su ubeđeni u jednu stvar! (VIDEO)

No, tokom pitanja gledalaca Luna je tvrdila da to nikada nije izgovorila.

- Pitanje za Lunu. Rekla si Marku:  "On je izabrao svoju ženu, a ja sam bolja od nje u svakom smislu". Po čemu si ti bolja? Nabroj nam tvoje dobre osobine - glasilo je pitanje za Lunu.

Luna se pravda da nije ogovarala Kiju, Printskrin:Youtube/ZadrugaOfficial

- Nisam to rekla! - ubacila se Luna još dok je voditeljka Katarina Nikolić čitala pitanje i odmah nastavila:

- Nisam to rekla! Sto posto! Nisam spominjala Kiju! Ljudi znači prestanite da se lepite da ja u svakoj situaciji pričam o Kiji. marko jel se sećaš da sam to rekla? - pitala je Luna Miljkovića.

- Kao da se kroz maglu sećam da smo nešto pričali na tu temu - rekao je Marko koji je zbunio Lunu pa je malo obrnula priču.

Luna Đogani, Printskrin: TV Pink

- Pričali na tu temu jesmo, ali ja se ne sećam da sam pomenula Kiju u tom smislu. Nego samo sam rekla, pokazala sam na njega. Mi smo pričali o Slobi malo duže. I ja sam rekla ja njega volim, ali on je izabrao šta želi. Više od toga za Kiju nisam sigurno rekla. Tačno se sećam šta smo pričali. Moja rečenica, ja sam bolja... To nije moja rečenica. Ja nikad nisam u životu ni za koga ovako rekla a kamo čli za nju. Znam sto posto da to nisam rekla. Sigurno nisam rekla tu rečenicu. Sto posto. Nije to moj fazon. Znam da to nisam rekla jedino što sam pomenula Kiju jesam da je to on izabrao i to je to - pravdala se Luna.

Luna pričala Marku da je bolja od Kije, Printsksrin:Youtube/ZadrugaOfficial

Dokaz da se Luna opet upetljala u laži, kao da po ko zna koji put tvrdi da nije nešto rekla iako za to postoje video dokazi govori i snimak u toku žurke na kojem Luna priča Miljkoviću da je bolja od Kije.

- Ja sam ovog dečka volela i želela samo za sebe. On je izabrao svoju ženu. Ja sam mnogo bolja od nje u svakom smislu, ali on to ne kapira, on je glup - rekla je Luna Marku.

Kako je sve izgledalo povgledajte u video-klipu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA