≫ 

Slobodan je danas odlučio da bude sa svojom ženom... Luna otvorila dušu i progovorila o Slobi i Kiji (VIDEO)

- To je razlika između Slobe i mene. Ja se trudim da njemu bude bolje kad mu je loše - rekla je Luna

  • 18

Luna Đogani popričala je sa Drvetom mudrosti gde je govorila o aktuelnostima u "Zadruzi". Ona je navela da jedva čeka kraj, a dotakle se i Slobe Radanovića, koji je gostovao zajedno sa Kijom Kockar na radiju "Amenizija".

Ona je ispričala zašto je ljuta na Milana Miloševića, jednog od voditelja radija "Amnezija".

- Ljuta sam na Milana... Nisam ljuta, samo sam mu zamerila jer sam rekla da me ne pominje, a to nisu ispoštovali. Non-stop pljuju po meni, pominju te situacije koje sam imala, dizanje Slobe i Kije, a spuštanje mene. Imali su goste koji su opleli po meni. Za ovih devet meseci mislim da sam nešto lepo pokazala. Ja sam dosta puta to prećutala, ali mislim da je danas prevršilo meru, pogotovo što su zvali Slobu i Kiju, Slobodan je danas odlučio da bude sa svojom ženom, opet sam ja sve najgore - rekla je Luna.

Ona je nastavila da priča o Slobi i Kiji.

- Ja sam osoba da kad vidim da neko koga volim, da mu je teško, pokušavam da mu pomognem. Ja jesam uzela nekome muža, jesam napravila sra*e sebi, ali nisam osoba koja želi loše, ko se sladi tugom. Ja sam i Kristini prilazila i pitala kako joj je, ja nisam želela nikoga da uvredim. To je razlika između Slobe i mene. Ja se trudim da njemu bude bolje kad mu je loše. Ja konstantno nalazim neko opravdanje za njega, ali... On je bio u fazonu kao "Šta sam ja uradio?", od čega mi se povraća. Ne ume da bude iskren, da ustane kao jedan muškarac sa penisom u gaćama i kaže da voli i želi da bude sa tom osobom jednom, a ne da jedno jutro želi ovo, a jedno ono. Kako ga ja gurnem, on ide kod nje, kako ga ona gurne on trči kod mene. Za mene je to kukavički, odvratno, za mene je to igra - rekla je Luna.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Sve seks akcije Lune i Slobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mm.

    14. jun 2018 | 23:14

    Ti nikoga nijesi želela da uvrediš, ma neka, a sto si radila sem što si Kristinu vredjala.? Ti si devojko totalno nerazumna, a i prazna.

  • Saska

    14. jun 2018 | 22:30

    Nikad zrtva od ljubavnice! Pozdrav!

  • Savica

    14. jun 2018 | 21:59

    Pricekaj jos koji dan Lunci, pa ce mama Draginja njemu da naredi da bude sa tobom! Videces da i dalje ima p...s u gacama, ali ono vaznije - srce on je zauvek dao Kiji, evidentno je, i to je ono sto tebe, Radane i Djogaje najvise boli!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA