Luna prišla Slobi i odmah počela da mu prebacuje, on joj nije dozvolio ni da završi, besno ustao i otišao! (VIDEO)

Luna je iskoristila momenat i prišla Radanoviću, međutim na kraju je ponovo došlo da razlaza

  • 22
Sloba i Luna razgovaraju za šankom, Printskrin: TV Pink

Nakon što je Luna Đogani pred svima priznala da nije bilo vredno sve što je u Zadruzi proživela sa Slobom Radanovićem, i to u emisiji tokom pitanja novinara, njih dvoje su se kasnije ponovo posvađali.

Nakon emisije svi su gledali nastupe sa Zadrugovizije 3, a u jednom trenutku je Luna prišla Slobi da bi popričala sa njim na tu temu.

Sloba priznao da li ga je Luna razočarala posle svega, ona pobesnela zbog jedne rečenice, a Kijina reakcija rekla je sve! (VIDEO)

- Ja sam rekla svoje mišljenje. Ne znam zašto te toliko boli moje mišljenje? Ti si meni rekao: "Ti meni nemaš šta da zameriš"... Ja tebi nemam šta da zamerim? Jesi li ti normalan? - pitala je Slobu.

Sloba i Luna, Printskrin: TV Pink

- Sve što sam rekla za stolom, to je istina i to vrlo dobro znaš. Sve je istina. Samo što nemaš mu*a da priznaš - poručila mu je.

- Ti čas nkažeš da ne treba da pričamo, pa onda dođeš da pričamo. U redu je. Uvek sam ti ja najgori neprijatelj. Tako se ponašaš prema meni - uzvratio joj je Sloba.

- Meni se gadi sve što se desilo - rekla je Luna, a onda dodala:

- Nee, nemoj pogrešno da me shvatiš - međutim, bilo je kasno pošto je Sloba ustao sa šanka i otišao, a ona se potom vratila za sto.

Pogledajte snimak:

A evo i šta je Luna izjavila, zbog čega je došlo do nove prepirke:

- Ja sam mislila da će naša ljubav uspeti, nije me bilo briga za osude i etikete. Ali, pošto vidimo da sam ja na drugoj strani stola i da jedva komuniciramo, mislim da nije bilo vredno, ali ne kajem se. Ja sam u tom trenutku tako želela, slušala sam srce, nisam mogla da foliram ni da glumim. Da jesam, prošla bih mnogo bolje, a ne kao najveći negativac u celoj priči.

- Sad kad sam videla o čemu se radi i da sam ja bila samo...da kažem, nisam imala muža ni tu vrstu ljubavi koju sam osetila prema njemu ovde. Shvatam da sam bila nešto što je njemu falilo u braku, dobio je sa mnom i to je to. Onda kad je shvatio da ga Kristina voli, tj. da je ona to odmah rekla, mi ne bi ni bili zajedno. Njega je to poremetilo, jer je shvatio da je glumila da ga ne voli, bilo mu je to olakšanje - izjavila je Luna.

VIDEO: Tijana Ajfon: Cela Srbija voli Kiju, ali ne smeju da kažu od ove male nakazice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZORANA I MAJA

    18. jun 2018 | 13:25

    DEVOJKE,ŽENE. LJUBAVNICE SU NA SVE SPREMNE,KAKO BI VAM RAZRUŠILE VEZU,BRAK.TO SU DEVOJKE BEZ OBRAZA I MORALA.NIŠTA IM NIJE SVETO.OSUDIMO PRELJUBU I NEMORAL.

  • Anđa

    18. jun 2018 | 16:54

    Glasajmo za Kristinu.Kako ne bi pobedio nemoral.

  • Marija i Senka

    18. jun 2018 | 16:29

    Mnoge porodice u Srbiji su se raspale zbog ovakvih kao što je Luna.Deca žive u razrušenim brakovima.Da li ste vi svesni šta i ko su ljubavnice?LJUBAVNICA=NEMORAL.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA