≫ 

Sloba priznao da li ga je Luna razočarala posle svega, ona pobesnela zbog jedne rečenice, a Kijina reakcija rekla je sve! (VIDEO)

Miljana se zahvalila Slobi na iskrenosti nakon što joj je odgovorio na pitanje u vezi sa njegovim odnosom sa Lunom

  • 19
Miljana postavlje pitanje Slobi, Printskrin: TV Pink

Miljana Kulić postavila je Slobi direktno pitanje koje se ticalo Lune Đogani, i njegovog odnosa sa njom, budući da je Radanovićevo neraspoloženje tokom dana bilo više nego primetno.

- Reci mi iskreno, da li te Luna razočarala s obzirom na okolnosti? Da li ti je ikada palo na pamet da će ono da ti uradi i da li misliš da će vaša veza opstati i da ćete na kraju biti zajedno? - bila je direktna Miljana ne štedeći na pitanjima.

Ja njega volim, ali... Kija otkrila da li će Slobi pružiti još jednu šansu i da li će sa njim ostati prijatelj (FOTO)

- Koja veza? Mi nismo u vezi - dodao je Sloba, pa počeo svoje izlaganje.

- Nije me razočarala, ona može da uradi šta god poželi, jednostavno, mi nismo u vezi. Nije to neko razočarenje, šta znam, nego mi je malo glupo sve to - rekao je.

Luna Đogani, Printskrin: TV Pink

A na pitanje da li je digao ruke od svega,poručio je samo:

- Jednostavno, vidim u kom pravcu to sve ide.

- Da li smatraš da ona zaslužuje da bude s tobom? - pitala je Miljana, na šta se Luna iznervirala, a Kija je odmahnula rukom.

Kija Kockar, Printskrin: TV Pink

Sloba je dodao i kako ne smatra fizički kontakt nekim problemom, kao i da nema želju da ne vidi Lunu posle rijalitija.

- Nemam ništa protiv, ali ne znam u kom će to odnosu da bude. Prijateljski, drugarski ili... Više ne razmišljam o tome uopšte, totalno sam se sam sebi posvetio - rekao je Sloba.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kad pijanac progovori

    18. jun 2018 | 12:46

    Anabela Atijas je Filipu jos u Zadruzi poslala poruku ,,da promeni iskaz'' i kaze da je imao seks sa Kijom. I Filip to ucini posle duzeg vremena.Zauzvrat Anabela mu je obecala pet hiljada eura.Nije mala suma -mozda bih se i ja prodao. Ali Filip se opet napio i sve priznao ljudima za stolom u spoljanjem svetu.Rekao je da je dobar drug sa Gagijem a Anabelu je poslusao.

  • uki

    18. jun 2018 | 11:48

    Oni su i dalje u vezi! Ovo je foliranje radi prvog mesta! Peru se! Svako jutro kad drugi spavaju oni sapucu, dogovaraju, luna mu cak izvodi i seksi scene!

  • Paki

    18. jun 2018 | 10:30

    Ljudi ne pravite zrtvu od gresnog coveka.Zloba je pogresio i nastavlja da gresi jer je ocigledno los covek.Kao pevac nije nista posebno,fali mu energija na sceni,a on je kako smo videli ima samo za lezanje i lencarenje.Nije on meni nista specijalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA