Ekskluzivna ispovest! Kija prvi put o Slobinom potezu koji je najviše povredio, ima li šanse za pomirenjem, šta zaista misli o njegovim roditeljima i Luni (VIDEO)

Kristina je u nekoliko navrata tokom razgovora umalo zaplakala, ali je, sudeći po njenim rečima nakon izlaska iz Zadruge, odlučna u tome da se razvede i zauvek stavi tačku na kontakt sa suprugom Slobom Radanovićem

  • 84

Kristina Kija Kockar u Zadrugu je ušla kao anonimna devojka, ne sluteći da će nakon nekoliko meseci osvojiti srca publike širom Srbije i regiona.

Kija posle pobede u Zadruzi promenila frizuru, a evo sa kim se druži prvog dana nakon rijalitija! (FOTO)

Sa 55,14 odsto glasova u odnosu na sve ostale finaliste, Kija je ponela titulu pobednice Zadruge 1, a svega nekoliko sati nakon pobede Kija je dala ekskluzivnu ispovest za Telegraf.rs. U iskrenom razgovoru, Kristina je otkrila da je, čim se probudila, pozvala svog advokata, te da je konačno presekla kada je u pitanju njen brak sa pevačem Slobodanom Radanovićem koji je u Zadruzi osvojio 4. mesto.

- Prosto mi je neverovatno, kad se setim svega, pre nego što sam ušla, pa kad sam ušla, pa dok sam bila tamo... Neverovatno mi je to sve, gde sam stigla, i da se tako nešto desi na takvoj televiziji i u formatu takvog rijalitija, da napravim takav uspeh... Ja sam fascinirana! Pogotovo jer sam, kao što kažeš, bila anonimna, i odjednom mi se preokrenuo život, i na dobru stranu, i na lošu. Jedno sam dobila, jedno sam izgubila, tako da sad još uvek vagam. (smeh)

Kija, Foto: Telegraf

  • Da li zaista misliš da si izgubila? Da li je to konačno ili je to trenutna ljutnja, bes, nesigurnost...?

- Konačno je bilo još pre par nedelja, kako sam i rekla. Stojim iza svog stava. Samo, da li smatram da sam nešto izgubila, to je već drugo pitanje, malo filozofsko. (smeh) Kako mi mama kaže, nisam ništa izgubila, da sam samo dobila i da se sve ovo dešava sa razlogom, da je to tako trebalo da bih ja bila srećna u budućnosti, očigledno.

  • Ali ne možeš da kažeš da ti nije krivo? Da li postoji nešto što može da se dogodi, da se to promeni?

- Naravno da mi je krivo, ali ne znam šta bi moglo... Neki bolji scenario tog "Titanika" ili "Notebook-a", ili neko ludilo! Eto tad... Evo, ako se desi - može, ali to se nikad neće desiti i neka normalna priča, ništa to neće promeniti. Ali, naravno da mi je krivo i naravno da bih sve ovo menjala ne da vratim njega sada, nego bih sve ovo menjala da se to sve nikada nije desilo. A ovo sve sada ne bih menjala da njega vratim, jer bi i dalje ostalo ono što mi je učinio, a ja ne mogu da živim sa tim i mislim da ni ne treba. Ali, boli me i krivo mi je, i teško mi je. Još uvek pokušavam da dođem sebi i da znam da on više nije pored mene...

Kija, Printskrin: Telegraf
  • Dobro, ali desio se taj poljubac i ta druga šansa. Ti si i rekla da si dala drugu šansu. Šta je presudilo da ti sada doneseš odluku da više nećeš sa njim?

- Mi se u principu jesmo pomirili, na neki način. Ja sam prva želela da to krene spontano, ali on nakon toga nije znao kako da se izbori On je mene pitao kako da reši to što bezbolnije, da ga ne osudi narod, jer više nije mogao da izdrži. Pokušao je da balansira nešto, a ja to zaista ne mogu da tolerišem. Mislim da je to totalno glupo... On je trebalo da ustane i zaista, konačno prizna neke stvari, i da zaista prihvati ono što je uradio. Nije krenulo ka tome... Ja sam se razočarala i ne vidim bilo kakve šanse. Nažalost, tako je, i krivo mi je zbog toga... Nakon toga, sve te svađe i niski udarci... Ja to nisam zaslužila.

  • Otkud to?

- Ja mislim iz nemoći...

Kija, Foto: Telegraf
  • Koji momenat ti je bio najteži, kada je u pitanju Slobodan? Sigurno postoji nešto - jedna rečenica, jedan postupak, koji ti je najteže pao, za sve ove mesece koje si provela tamo?

- Bilo ih je puno, ali mogu da ti kažem par. To su neverovatni trenuci kad provodiš s nekim praznik, od naših verskih praznika, pa Dana zaljubljenih, 8. mart, rođendani... Bilo mi je jako teško kada je on čitao njoj te čestitke za rođendan, bilo mi je teško... Evo, reći ću ti u stvari najteži trenutak. Kada sam bila, sedela prekoputa njega, a on je urezivao njegovo ime i prezime. Onda je ona urezala svoje, a on joj je rekao: "Pa ne, nije tako, nego Radanović." A ja sedim prekoputa njega. Ja, njegova žena. To je bilo baš, onako... Teško. Da ne pominjem priče o bebama... Ona kada priča o tome, na radiju je pričala o njihovoj budućnosti, braku... Ja sedim tu, i dalje sam njegova žena, a do juče... To su strašne stvari... Za to treba snage. Još uvek ne mogu da verujem da sam sve to preživela.

Kompletan intervju i nastavak razgovora -  o razvodu, Luni Đogani, Slobinim roditeljima i susretu sa njima u finalnoj noći kada se nisu pozdravili, Ceci Ražnatović i planovima za budućnost, pogledajte u našem videu na početku teksta.

(Ivana Cicović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sneki

    21. jun 2018 | 21:04

    Citam neke komentare,i ne mogu da verujem da neki ljudi ovu zenu nazivaju glumicom,kakav smo mi narod postali,meseci tuge i bola ove zene ne mogu se nazvati glumom

  • Antika

    21. jun 2018 | 20:48

    Dobro je, Kija. Odglumila si za 50 000 evra, sjaši čoveku s grbače, ne može da te smisli, ne budi dosadni psiho krpelj. Treba posle neko da te ženi opet kad zna kako si naporna i smarač na kub.

  • ZlatkA

    21. jun 2018 | 21:03

    Opet ova filozofira i smara....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA