≫ 

Kija žestoko odgovorila na priče da je postala poznata zahvaljujući Luni, kojoj se ovaj komentar nimalo neće svideti!

Kristina je iskreno rekla da ne smatra da je za njenu popularnost zaslužna Luna

  • 96
Kristina Kija Kockar, Foto: A. Nalbantjan

U poslednjih nekoliko meseci mogu se čuti komentari pojedinaca kako je Kristina Kija Kockar poznata postala zahvaljujući Luni Đogani, koja je nakon sedam dana od početka rijalitija "Zadruga" uplovila u vezu sa Kijinim mužem Slobodanom Radanovićem.

Kija je skoro tri meseca nakon toga odlučila da uđe u Zadrugu, u kojoj je 20. juna 2018. godine odnela i ubedljivu pobedu.

I sama Luna je više puta isticala kako su i Kija i Sloba postali poznati zahvaljujući njoj, a Kockarova je sada odgovorila na te priče.

- Nisam postala poznata zahvaljujući Luni, već zbog Slobodana. Da nije bilo nje, bila bi neka druga devojka i napravila bi se pompa - rekla je Kristina, aludirajući na to da je upravo njen muž zaslužan što je ona sada tu gde jeste.

Sloba, Luna i Kija, Foto: A. Nalbantjan

Međutim, Kija kaže da smatra da je, ako je suditi po komentarima okoline, ona ljudima zanimljiva i sama po sebi.

- Sa druge strane, ja sam zanimljiva ljudima, a da je bila neka druga žena, možda oni i ne bi bili popularni - rekla je Kija.

VIDEO: Kija otkrila kakve slike joj je Sloba slao, a tiču se mesta na kom su se venčali

Slobodan Radanović: Ne zanimaju me Kristinine pare, zanima me samo da svi nađu svoju sreću

(Telegraf.rs/Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    4. jul 2018 | 12:43

    Ima jedna prica koja je ostavila najveci utisak na mene, pored svih blamova, ispada, gluposti koje je ova zena rekla i uradila.. ovo je nesto sto onako, mene je bar ostavilo bez teksta, jer kako postoje takvi ljudi, toliko nadmeni, pokvareni, bezosecajni... Sloba je pricao jednom prilikom kako je pre, dok je tesko ziveo, najveca sreca za njega bila kad mu mama ode i kupi dve pogacice i jogurt, i kako je vrednost tih 50din za njega bila neprocenjiva. I kako jednog dana, nije imala da mu kupi i slucajno su na ulici nasli 50din, i kroz pricu vidimo koliko decko zna da ceni, da postuje, koliko nije materijalista, koliko  ne juri samo pare, kako ga je njegova nadamo se uskoro bivsa supruga prestavila. Na stranu Lunina reakcija, jer nisam njen 'fan' i ovo nije uzdizanje nje, a spustanje Kije, samo realno sagledanje situacije, ali ajde da spomenemo i to, devojka je ostala bez reci, 10 puta je saslusala pricu iznova i iznova, sa pokojom suzom i ocima punim postovanja prema tim ljudima koji se bore, kojj su se borili za svog sina, svoj  zivot, nekako na stranu sve sto je uradila, prepoznas to. A onda je jedna kako je nazivate kraljica Balkana, institucija, boginja nad boginjama izjavila, 'Ma kupicu ja njemu jogurt, sve pogacice i poslati ga autobusom kod njegove mame u Zrenjanin' Ne znam, mozda nekog ovo nasmeje, ne razume ovo najbolje, ali ovo je nesto bar meni tako razocaravajuce, ponizavajuce ponasanje jedne osobe... jadno..

  • Dzo

    4. jul 2018 | 11:37

    T R A G I K O M E D I J A ...

  • Anci

    4. jul 2018 | 12:10

    E sada mozes da pricas sta hoces.Naravno da moze zahvaliti Luni i Anabeli za pobedu i dalju medijsku paznju.To da nije bila Luna bila bi meka druga mozes samo da se tesis sa tim.Da je bila neka druga sigurno se njena majka nebi mesala i nebi bila skrenuta paznja na vas troje kao sto i jeste.Fanovi se podelili na Kijine i Lunine a Slibe nigde.Povuci ti rucnu mala!Ko visoko poleti nisko sleti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA