≫ 

Uspeli su u tome... Kija brutalno o Slobinim roditeljima, a onda je reagovao Radanović (VIDEO)

Kristina je imala šta da kaže, ali i Sloba

  • 28

Kija Kockar pričala je i o Slobinim roditeljima i ističe da ju je najviše povredilo nakon što je izašla iz "Zadruge" i videla šta je sve porodica njenog još uvek zakonitog supruga pričala o njoj.

- Ja sam obična stjuardesa, to je rekao njegov brat od ujaka. Njegov otac je rekao kako sam ja izbačena iz avio kompanije jer sam varala Slobodana sa pilotom. To mi je ružno da njegov otac to iznosi, ja mogu to da dobijem na sudu. Ja nisam tužila ni njegovu majku, već sam poslala opomenu. Ona je iznela gnusne stvari o meni, da sam ja kopile. To mi je jako bolno i gnusno, znam da Slobodan to ne bi dozvolio da je bio napolju. Ne bih se složila da je to revolt, ja sam doživela od Slobodana to što sam doživela a niko od moje porodice nije dolazio i pričao takve stvari, niko se nije spuštao na taj nivo kao njegova porodica. Ja sam taj snimak poslala čak i Slobodanu. Kad god se možda predomislim i pomislim da bih mogla da porazgovaram sa njim, pustim sebi taj snimak. Da pozdravim Slobodanove roditelje, uspeli su u tome da se ja više nikad ne vratim njemu - rekla je Kija.

Sloba je odmah reagovao.

- Sad ispada da su moji roditelji oni koji donose odluke u mom životu. Oni su mi rekli da slušam svoje srce. U pravu je da ja ne bih dozvolio da niko spomene nju u lošem kontekstu, ne samo za nju nego i za Lunu. Znam da to nije tačno, da Kristina nije dobila otkaz zbog toga, ali oni su to rekli sigurno iz revolta. Meni niko nije rekao "Uradi ovo". Meni se niko nije mešao u naš odnos - rekao je Sloba.

Pogledajte snimak:

VIDEO Kija Kockar: Sloba opet odložio razvod

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ANA

    9. jul 2018 | 02:43

    LUNA JE MAJKA TEREZA ZA OVOG LAŽOVA KIJU PA KO MOŽE NEŠTO OVAKO DA VOLI ŽENA MI SE ZGADI VEČERAS

  • Branko

    9. jul 2018 | 02:13

    Al ona mrzi Slobine roditelje,pa sto draga moja o tome nisi vodila racuna pre

  • Sea

    9. jul 2018 | 00:35

    Kija Kija Kija Kija tako si lazna...taj osmjeh je tako lazan i pun pakosti da je to nenormalno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA