≫ 

Kija se razvela od Slobe, a sada je progovorila o prvoj ljubavi

- Volela bih da se okušam u tome. Smatram da bih bila mnogo dobra - rekla je Kija

  • 83

Kristina Kija Kockar, koja se nedavno razvela od Slobe Radanovića, smatra da bi bila dobra ministarka turizma. Kako je ispričala, to joj želja iz detinjstva i njena prva ljubav.

- To je moja prva ljubav, da vodim resor turizma, hotelijerstva i ugostiteljstva. Volela bih da se okušam u tome. Smatram da bih bila mnogo dobra, ali isto tako mislim da ne bih dugo živela, jer bih se zamerila mnogima - rekla je Kija za "Blic".

Kija Kockar Foto: Nikola Tomić

Međutim, Kristina je otkrila zašto ne bi ušla u političke vode.

- Imam previše fotografija gde sam na stolovima i to ne bi moglo da se zataška. Postoje fotografije gde igram po klubovima. Zato ne bih ulazila u politiku. Želim sve najbolje Srbiji i volela bih da imam neki uticaj u tome. Ako ne direktno, onda bih se potrudila da na neki drugi način pomognem svom narodu - rekla je Kija.

VIDEO: Kija: Sloba je moja najveća ljubav a ja sam njegova

VIDEO: Nije vreme za drugog muža, prvi se još nije ohladio

(Telegraf.rs/izvor: "Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🚀🚀🚀

    15. jul 2018 | 14:30

    Kija da te obavestim ima i poseta mesecu za sitne pare. Sta kazes da odes i dase nastanis na Marsu kad ti dosadi, da mi malo odmorimo od tvojih gluposti, s obzirom na sve tvoje gluposti. Plati stilistu.

  • Sneki

    15. jul 2018 | 14:54

    Ne vidim da je ova devojka nekome nesto lose uradila,zasto vas njen uspeh boli

  • CECA

    15. jul 2018 | 17:20

    Da,uspet će. Bila odličan đak u gimnaziji,išla na takmičenja,dobar student ,dobar radnik.Ima 29 godina i život je pred njom.Vredna,uporna,kulturna,pametna,...............SAMO NAPRED KRISTINA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA