Odvratne su mi obe zbog toga... Đekson opleo po bivšim devojkama, Tijani i Mini!

Đekson je zbog Tijaninih i MIninih postupaka promenio mišljenje, pa su mu sada bivše devojke odvratne

  • 3
Tijana, Mina i Đekson, Foto: Marko Jovanović/Nikola Tomić/Instagram

Bivši zadrugar Nemanja Đerić Đekson promenio je mišljenje o bivšim devojkama Tijani Stojanović i Mini Vrbaški, pa su mu sada, kako tvrdi, njih dve odvratne, pre svega zbog jedne stvari.

Procurela prepiska: Đekson poslao poruku Tijani, a onda se uključila Mina i sa jednom rečju ga pokopala (FOTO)

Nemanja nema poverenja u Tijanu i Minu  zato što su printskrinovale privatne poruke između njih i Đerića i printskrinove objavile na svojim Instagram profilima.

Nemanja Đerić Đekson, foto: Nikola Tomić

- Ja sam se nešto istripovao, bio nešto lepo raspoložen i poslao kao Tijani poruku "Mogla si da uđeš tako u Zadrugu, a ne onako" u fazonu da je bila kao debeli bumbar, mnogo bolje izgleda sada - rekao je Đekson i dodao:

- Tijana me zvala nakon toga odmah i kao "Jao, boli me dupe za sve, jedva čekam da te vidim" i ja joj kažem "da nisam hteo da se vidimo nego nešto drugo da te pitam, ali sam video da si printskrinovala prepisku i bukvalno sam u fazonu da nemam poverenja u tebe, da ti odmah printskrinuješ i izbacuješ" - reko je Đerić.

Nemanja Đerić Đekson, Foto: Marko Jovanović

- Čim sam je napao za to, odmah je promenila stav, počela da vileni, kao gotivi se sa Minom, njih dve printskrinuju jedna drugu, odvratne su mi obe zbog toga jer su se pljuvale, isto kao Anđela i Mina što su se pljuvale pa se posle zgotivile i onda kao mene pljuvale. A što je najgore, ja ih gotivim sve, nego šta sad - zaključio je Đekson.

Evo šta Đekson kaže o Slobinoj aferi "marihuana"

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA