≫ 

Bože, koliko je ovo teško! Luna priznala u kojim momentima se osetila kao Kija i na koje sve načine je Anabela pokušavala da je odvoji od Slobe! (VIDEO)

- Ja sam u tom trenutku bila sigurna da je to nešto pravo i jako, ali sve se u životu dešava s razlogom i sve je lekcija - iskrena je bila Luna Đogani

  • 72

Mesec dana posle završenog rijalitija, Luna Đogani gostovala je u jutarnjem programu televizije Pink kod Dee Đurđević i Predraga Sarape, gde je pričala o Slobi Radanoviću, njegovoj supruzi Kiji Kockar, ali i svemu što se dešavalo u Zadruzi.

Luna je priznala da je pojela onu čuvenu čokoladu koju je dobila od Slobe, a zbog čega je nastao haos između Radanovića i njegove još uvek zakonote supruge Kije Kockar.

- Sa slašću sam je provela, veruj mi - rekla je Luna, objasnila i šta se posle toga desilo u toaletu za ona "čuvena tri minuta", ali nije želela da prizna o čemu su konkretno razgovarali.

Luna i Sloba/ Foto: Marko Jovanović, ATA Images

- To je skroz završena priča. Čuli smo se skoro, ali samo posao je u pitanju, kako si, šta radiš, kako je prošao butik... Što se tiče te priče, stvarno je stavljena tačka - dodala je Luna i nastavila:

- Ja sam u tom trenutku bila sigurna da je to nešto pravo i jako, ali sve se u životu dešava s razlogom i sve je lekcija. Ja ću na to gledati kao na jednu veliku životnu školu, to mi je za nauk za ubuduće. Ako sam u tom trenutku bila srećna i mislila da to tako treba, a osećala sam nešto stvarno jako, ne žalim zbog toga. Ja sam neko koga pokreće ljubav i u tom trenutku sam bila ispunjena i slušala svoje srce. Ti trenuci nemaju cenu i ne mogu da se opišu - rekla je Luna koja je priznala da joj je istinski bilo lepo sa Slobom.

Luna u jutarnjem programu/ Printskrin: TV Pink

Pričala je i o tome kako je mama Anabela uporno pokušavala da joj stavi do znanja da treba da se skloni, ali...nije slušala.

- Ona je stvarno na sve načine pokušavala nekako da dopre do mene, preko pevača i ostalih, ne sećam se više... Da mi da do znanja da sam malo zalutala, da to ne treba da radim i da se sklonim iz te priče, ali ja sam slušala sebe - rekla je Luna, a zatim je iskreno priznala i da se u nekim trenucima osetila kao Kristina Kockar.

- Jesam. U tim trenucima kad su mi puštani ti snimci i kad sam gledala, iskreno sam pomislila: "Bože, koliko je ovo teško, koliko je teško videti osobu koja je do juče bila samo tu, samo tvoja, pored tebe...i ne možeš da zamisliš da je sa drugom osobom. Ali sam tada mogla da presečem - priznala je Đoganijeva.

Luna Đogani i Kija Kockar/ Foto: A. Nalbantjan

I na kraju, ono što sve zanima jeste da li bi Luna, kao što je rekla u Zadruzi, stvarno imala seks sa Veljkom Ražnatovićem.

- Ne! I to je bila jedna neslana šala, naravno za koju sam mislila da se ne čuje i ne vidi. Tamo kad živiš devet i po meseci izgubiš pojam da su tu kamere, kažeš neke stvari koje ne treba da kažeš i eto - rekla je Luna.

Lunino gostovanje pogledajte u nastavku teksta:

Luna oštro oplela po bivšem ljubavniku: Sloba ne voli ni mene, ni Kiju, on voli samo sebe:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIKI

    23. jul 2018 | 18:59

    SRAM TE BILO.POKRIJ SE UŠIMA I ĆUTI.

  • Dia

    23. jul 2018 | 19:14

    Dobro Veče,Svetiteljki Luni?! Sve milo,Slatko,kao Miomilica!??,Srsm te bre bilo Devojko! Stidi se Svojih Godina i Ponašanja!!???

  • cela istina

    23. jul 2018 | 19:08

    Koja bre zivotna skola? Takvih skola si malo vise zavrsila , sram te bre bilo . Gaduro jedna , rasturila si vise kuca , a zbog te tvoje skole ces i porodicu rasturiti . Sve ce ti se vratiti , Bogu hvala .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA