"Ima nas i normalnih!" Andrijana javno prozvala Đeksonovu bivšu! (FOTO)

Nakon što ju je Tijana isprozivala, Andrijana joj ovog puta nije ostala dužna

  • 10

Bivši rijaliti učesnici Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson svoju vezu nakon Zadruge nisu nastavili, a njihovi fanovi ponosni su na to u kakvim su sada odnosima njih dvoje.

Andrijana je na Instagram storiju pohvaljena od strane svojih fanova zbog toga što je posle raskida ostala u dobrimm odnosima sa Đerićem, a Radonjićeva je odgovorila pomenuvši Đeksonovu bivšu devojku Tijanu Stojanović.

Andrijana progovorila o tome zašto nije došla kod Miljane na žurku i isprozivala bivše zadrugare! (FOTO)

Andrijana i Đekson/ Foto: A. Nalbantjan

- Đekson i ti ste ostali korektni i pristojni jedno prema drugom. Bravo za to - napisao je jedan od obožavalaca Pinkovoj zvezdi, na šta je ona odgovorila:

- Znam da nije navikao da mu bivša bude kul, da ga ne pljuje itd, ali ima nas i normalnih. Kul smo otali - napisala je Andrijana.

Andrijanin odgovor na Instagramu/ Printskrin: Instagram/andrijana_official

Kako Nemanja i njegova biivša devojka Tijana sa kojom je bio pre rijalitija nisu u dobrim odnosima, a Stojanovićeva je nedavno izvređala Andrijanu,  ne sumnjamo da je Andrijana uputila javnu poruku Tijani, kad joj se ukazala prilika.

VIDEO: Andrijana otkrila sve o raskidu sa Đeksonom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    8. avgust 2018 | 17:22

    Ova devojka preteruje sa svojim moralisanjem. Pa videli smo da je radila isto kao i ostale Djeksove bivse, samo sto ona nije narocito inteligenta kao neke od njih. Ovu nadutost je definitivno nasledila od oca.

  • Tea

    8. avgust 2018 | 19:08

    Da si normalna nebi bila sa njim !!!

  • Marija

    8. avgust 2018 | 17:04

    Koja prepotencija! Zasto ona misli da je iznad svih?! Pa radila je sve sa djeksonom sto i druge iako ju je manje voleo od svojih bivsih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA