≫ 

Sanja priznala da se videla sa bivšim dečkom posle Zadruge, a onda se ubacila Matora i otkrila da je i ona imala susret sa njim! (VIDEO)

I Matora i Sanja progovorile su o bivšem dečku Stankovićeve

  • 1
Matora i Sanja zajedno gostovale u emisiji/ Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Učesnice Zadruge čija veza je na iznenađenje mnogih opstala i nakon rijalitija, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora, otkrile su u emisiji "Narod pita" da su se obe srele sa Sanjinim bivšim dečkom i otvoreno su pričale o tome.

Sanja je priznala da se dva puta videla sa bivšim, a Matora se nadovezala i otkrila da se i ona videla sa Sanjinim bivšim, koji je inače, kako kaže, njen dobar prijatelj.

- Dan pre Zadruge smo se nešto posvađali, ali tu se video kraj. Onda sam ušla u Zadrugu i desilo se to što se desilo. Izašla sam i pozvala sam ga, proćaskali smo kao prijatelji, ništa me nije pitao za Jovanu, nismo pričali o tome. Posle smo popili piće, svi su bili tu, ćaskali smo - rekla je Sanja i otkrila kako sve prijavljuje Jovani, pa joj je tako rekla i za to.

Sanja Stanković/ Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Znaš koju tremu sam imala... Matora otkrila kako je izgledao prvi susret sa Sanjinom mamom (VIDEO)

- Sutradan se ona videla sa njim - dodala je Sanja, misleći na Matoru.

- On je super dečko. Ja sam super sa njim, imamo zajedničke prijatelje, društvo... Nisam znala da je to on kad se desilo to sa Sanjom. On je rekao da uživamo ako nam je lepo, nikakvih problema nije bilo - prokomentarisala je Matora, a šta je još pričala o svojoj ljubomori i vezi sa Sanjom pogledajte u videu u nastavku:

Kako je Sanja Stanković proslavila 25. rođendan i koga je sve okupila od zadrugara pogledajte OVDE, a kako su se ona i Ana Korać skockale za premijeru pesme "Bomba" na jednom beogradskom splavu pogledajte OVDE.

VIDEO: Evo kako Matora reaguje kada frajeri dobacuju Sanji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sone

    12. avgust 2018 | 18:52

    Kraj Sveta...... Vise se nece znati ko je Musko,a ko Zensko ! Sve se ostvaruje polako ali sigurno tonemo u Mulj iz kojeg nema vise povratka . Bog je stvorio Adama i Evu ,a ne Adama i Sadama i obratno ! Katastrofalno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA