Opet nova frizura, grudi u prvom planu, haljinica nikad uža... Evo kako je Kija izgledala na nastupu u Novom Sadu! (VIDEO) (FOTO)

Kija Kockar sinoć je nastupila u Novom Sadu, a kao i do sada pred fanove je izašla u provokativnom izdanju

Za Kristinu Kiju Kockar ovo leto je i te kako radno, budući da pobednica Zadruge ređa nastupe po Srbiji i regionu. Sinoć je nastupila u Novom Sadu, a pred tamošnjim fanovima pojavila se u elegantno-seksi izdanju.

Kija je nedavno skratila kosu i postala još izraženija plavuša, a za sinoćni nastup opredelila se za još jednu novinu - romantične lokne.

Printskrin: Instagram/kija_kockar__official

Lunin bivši dečko lajkovao snimke Kije Kockar (FOTO) (VIDEO)

Pred publiku je stala u elegantnoj crnoj haljinici koja je pre svega sa dubokim dekolteom isticala njene grudi. 

Oni koji su bili u prvim redovima imali su u čemu da uživaju, a delić atmosfere i neke od Kijinih izvedbi pogledajte u nastavku teksta:

 
A post shared by Queen KKK (@slaykija) on

 
A post shared by Queen KKK (@slaykija) on

 
A post shared by Queen KKK (@slaykija) on

VIDEO: Seksi nastupom Kija zapalila Budvu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • istrošena žena

    12. avgust 2018 | 13:57

    bolje, da ide radit nešto drugo, baš izgleda smoreno i nezanimljivo. Možda još malo zbog dekolteja ali lice - baš mi deluje istrošena, kao, da se polako gasi "njena zvezda".

  • manipulisanje kao hrana

    12. avgust 2018 | 14:05

    šta se događa sa njom? Od neke prosećno simpa žene postaje usamljena matora? Nestalo kandidata za manipulisanje, muškaraca kao alat, šta?

  • Vesna

    12. avgust 2018 | 15:08

    Dzaba ti nova frizura,visece grudi.tvoja nazovi popularnost......i sve sto navode ovi tvoji kao "fanovi" kad ti realno nemas ni ljepotu ni harizmu ni kulturu,sva si se izoblicila od nastojanja da budes poznata( i to preko Lune).....tako da pazi.....pad ce biti brutalan!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A da......pjevanje uzas!!!!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA