≫ 

"To nema sramote, samo su pare bitne!" Miki žestoko opleo po Teodori, a titula koju joj je dodelio je ponižavajuća! (VIDEO)

- E, tu je razlika između mene i njih - što je mene sramota, a njih nije sramota! - rekao je Đuričić

  • 35
Teodora Džehverović i Miki Đuričić, Foto: Nikola Tomić, TV Pink

Miki Đuričić Zadrugu je samovoljno napustio nepunih mesec dana pre velikog finala, a nakon rijalitija u dobrim odnosima je ostao sa svega nekoliko ljudi.

I sada, kao i tokom Zadruge, Miki otvoreno priča šta o kome misli, pa je tako u emisiji Rade Radenović rekao kako su ljudi koji su učestvovali u Zadruzi 1 nenačitani, te da nisu shvatili ni da su se voditelji Ognjen Amidžić i Sanja Marinković "sprdali" sa njima kada su ih zvali u emisije.

- Nauči makar jedan naslov, sunce ti poljubim! Pa ne možeš samo da se skineš u kupaći, pokažeš sise i guzice i da pevaš! - počeo je Miki na temu nečitanja knjiga.

Miki ulazi u Zadrugu 2, ali ne kao takmičar! Evo šta će Đuričić raditi i kakvu ulogu će imati!

Teodora Džehverović, Foto: A. Nalbantjan

Rada ga je potom upitala ko je najnečitanija osoba iz Zadruge, a Đuričić je kao iz topa odgovorio - Teodora Džehverović.

- Ona nije znala da kaže koja joj je omiljena knjiga! Posle sam je pitao, a ona kaže: "Ja čitam motivacione knjige!" Motivacione knjige nisu literatura, iz kojih se uči o životu Iz drugih knjiga se oči o životu, ne iz motivacionih knjiga! Ja ponavljam,  Teodora je pretalentovano dete, svaka joj čast, ali nadogradite malo sebe. Ako hoćeš da budeš javna ličnost, ne smeš da televiziji da ispadneš smešna. Nauči nešto, ne možeš da budeš javna ličnost i da budeš glupav! E, tu je razlika između mene i njih - što je mene sramota, a njih nije sramota! Samo im je važno koliko ćeš dobiti para za tezgu, nema veze što ona ne zna šta je ovo ili šta je ono - zaključio je.

Miki Đuričić objavio sliku sa novom devojkom, pitali ga da li je Nadežda, da li je Kija... a evo šta im je on odgovorio! (FOTO)

VIDEO: Teodora polugola na plaži, na masaži!

Poslušajte Mikijevu izjavu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    16. avgust 2018 | 14:02

    Rece Miki i jedva osta ziv! Covek bez osnovne skole, dozivotni realiti igrac (spavac), bez ikakvog talenta (osim citanje stripova)i stalne adrese.

  • Sara

    16. avgust 2018 | 16:09

    Rece covek koji se 10 godina vuce po rijalitiju i podrzava Lunu Djo.

  • kdkshwha

    16. avgust 2018 | 13:37

    Miki nema diplomu kao dokaz da je obrazovan ali je svestran, nacitan i samim tim obrazovaniji od svih ucesnika zadruge. Dzaba navodno "obrazovanje" kad ga nisi nigde pokazao kao npr Kija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA