≫ 

Luna saslušana u policiji zbog fizičkog nasilja nad Slobom!

Kako saznaje Telegraf, Đoganijeva je zbog ovog incidenta koji se desio u "Zadruzi" morala da da izjavu u Pećincima

  • 56

Luna Đogani danas je, 16. avgusta, saslušana u policijskoj stanici u Pećincima zbog fizičkog nasilja nad Slobom Radanovićem koje se desilo u prvoj polovini juna u "Zadruzi". Kako saznaje Telegraf, Đoganijevu je zbog ovog incidenta koji se desio u rijalitiju televizije "Pink" prijavio jedan gledalac.

Luna je zbog toga morala put Pećinaca kako bi dala izjavu, budući da se ovaj skandal desio u na imanju u Šimanovcima, koji pripada opštini Pećinci.

Luna se oglasila nakon što je saslušana u policiji zbog nasilja nad Slobom

Podsetimo, incident se desio prve polovine juna. Naime, nakon poslednje žurke u prvoj sezoni "Zadruge", došlo je do velikog haosa. Luna Đogani i Slobodan Radanović nisu celu noć razgovarali, sve dok se nisu zajedno našli za šankom.

Đoganijeva je zahtevala da razgovara sa Slobom, a on to nije želeo. Blogerka je zatim počela da se unosi Radanoviću u facu i da ga vuče. Ona mu je Luna prosula piće po majici, nakon čega je Sloba izašao iz kazina i otišao u spavaću sobu.

Sloba, povrede, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kako je Sloba otišao u spavaću sobu, tako je krenula i Luna za njim, a onda se dogodila velika svađa između ovo dvoje zadrugara, kada je Luna udarala Slobu po leđima.

Evo i tog incidenta:

VIDEO: Luna priča da joj fali Sloba, a otkriva i da se čula sa Gastozom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stevan

    17. avgust 2018 | 11:58

    E vidite ta primitivka"mnogo" voli Slobine roditelje i Dusan je privio na svoje "junacke grudi". Tuga ! Kija samo sreco GAZI!

  • lka

    17. avgust 2018 | 08:11

    Razija jel vidis dokle moze da ode glupost.Napravili su rat u koli su se ukljucili neki cudni mozgovi.Ljudi ovo je samo igra.

  • Rambo

    16. avgust 2018 | 22:45

    Nije u pitanju Sloba nego Kinezi.Tuzili je za plagijat Luna Djo!🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA