≫ 

Nije to bila tuča, udarila sam ga nekoliko puta! Luna progovorila o Slobi i saslušanju u policiji, korekciji usana, a onda spomenula i Kiju! (VIDEO)

- Jednog jutra sam dobila poziv da dođem na sud, dva meseca posle Zadruge jer je neki gledalac prijavio da sam ja pretukla Slobu - prisetila se Luna

  • 25
Luna Đogani, Printskrin: TV Pink

Prošle noći Luna Đogani je gostovala u emisiji "Narod pita" gde je odgovarala na različita pitanja vezana za njeno učešće u Zadruzi.

Luna ulazi u Zadrugu 2! Đoganijeva otvorila dušu i ispričala zašto se odlučila na ovaj potez! (VIDEO)

Đoganijeva se osvrnula na nedavno saslušanje u policiji na kojem se našla zbog bivšeg partnera Slobe Radanovića.

- Jednog jutra sam dobila poziv da dođem na sud, dva meseca posle Zadruge jer je neki gledalac prijavio da sam ja pretukla Slobu. Nije mi bilo svejedno da se pojavim na sudu, ali mi je ujedno bilo i smešno. Svi koji su gledali to videli su da to nije bila tuča nego da sam ga ja udarila nekoliko puta. Ali kakve posledice ja od 60 kilograma mogu da nanesem čoveku koji ima 100 i nešto kilograma, da ne kažem koliko. Dala sam izjavu da smo bili zajedno par meseci, da smo se svađali mnogo. Pogledali su sporni snimak i neću snositi nikakvu odgovornost. Kontaktirali su i Slobu i sve je to rešeno - otkrila je Luna.

Sloba je hteo da se pozdravi sa Lunom, ali mu je ona okrenula leđa:

Luna Đogani, Printskrin: TV Pink

Nakon ovoga blogerka je prokomentarisala i izjavu Kije Kockar da je glavna uloga u životu Anabele Atijas.

- Nama više nije bitan niko iz Zadruge. Krenuli smo dalje. Postojali smo mi i pre Zadruge i svih tih ljudi. Smešno mi je uopšte da komentarišem to što je rekla - rekla je Luna.

Mnogi su primetili da je Đoganijeva napravila promenu u svom izgledu, a onda su krenule priče o njenom navodnom povećanju usana, što je ona takođe prokomentarisala i kratko demantovala.

Printskrin: TV Pink

- Ne pada mi na pamet da uvećam usne. Nisam ništa dosad radila. Zaista bih rekla da jesam - kazala je ona.

Luna je u emisiji mnoge iznenadila i potvrdila ulazak u Zadrugu 2.

Evo šta je Luna rekla o incidentu sa Slobom i saslušanju u policiji:

Pogledajte kako je Luna prokomentarisala Kijin komentar (premotati od 2. minuta):

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lado

    21. avgust 2018 | 11:08

    Zato sto je Luna sklona picu a Kija ne. I zato sto je Luna histericna a Kija smirena i fina. I zato sto par Luninih pise sve najgore o Kiji jer im je trn u oku i sve joj je oduzela.

  • Rola

    21. avgust 2018 | 11:52

    Luna zasto se sve vise ukopavas kada su sve snimale kamere ispasce da si nevinasce i da te neko mrzi. Shvati ti i tvoja majka ste se izblamirali za tri zivota zato ucuti bice bolje za tebe svaka bruka traje nedelju dana a ti je stalno produzujes. Luna videli smo ko si i kakva roba zato uzivaj jer za par godina niko nece znati ni ko si a pogotovo iz kakve porodice potices. I na kraju Kiju ne uzimaj u usta jer je ona za tebe toliko veloka da nikada joj neces biti ni do cukljeva a kamoli do kolena.

  • sanovnik

    21. avgust 2018 | 13:08

    Naravno da nije bila tuča. Za nju je potrebno dvoje. Ovo se zove premlaćivanje jer ti si bila jedina koja je udarala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA