≫ 

Stefan Karić progovorio o druženju sa Kijom, pa otkrio da li postoji šansa bude u vezi sa njom, a onda spomenuo i Slobu!

Karić je bez dlake na jeziku prokomentarisao i Kristinin odnos sa bivšim suprugom Slobom Radanovićem

  • 16
Stefan Karić i Kija Kockar, Foto: ATA Images/Instagram/karic_stefan

Pobednicu Zadruge Kristinu Kiju Kockar povezivali su sa mnogim muškarcima, pa tako i sa Stefanom Karićem koji je medijima postao poznat po vezi sa mankenkom Dijanom Milojković.

Mediji su pisali da su Kija i Stefan u navodnoj vezi, dok je Karić demantovao sve te priče tvrdeći da su on i Kija samo prijatelji.

Zbog Kijine i Stefanove slike društvene mreže su se usijale, a evo šta pobednica Zadruge kaže o odnosu sa Karićem! (FOTO)

- Ja nisam u vezi sa Kijom, mi smo prijatelji, onakve reči ja nikad ne bih izgovorio. Mi se znamo pre nego što je ona ušla u Zadrugu, moj jedan od boljih drugova je u vezi sa njenom kumom Vanjom. Upoznali smo se jednom u gradu, pa smo bili na jendoj proslavi, ostali smo u korektinim dnosima, a to što svako ko se slika sa njom  ispadne da je u vezi sa njom to je neka druga priča - poručio je Karić.

Stefan Karić, Printskrin: Instagram/karic_stefan

Stefan je zatim otkrio šta misli o Kiji, a onda je prokomentarisao muško-ženska prijateljstva.

- Ja ne verujem u muško-ženska prijateljstva iskreno, ali sam sa njom super. Ne družimo se svaki dan, kad se sretnemo stvarno smo super - kaže on.

Kija i Stefan, Foto: Privatna arhiv

Karić nije krio da postoji mogućnost da se iz njegovog prijateljstva sa Kijom razvije ljubav i da oni jednog dana uplove u vezu.

-  Nikad se ne zna, ne mogu da kažem ni da može, ni da ne može. Ja sam sad izašao iz neke duge veze, sad odmaram - rekao je Stefan za Telegraf.

Pitali smo Karića da prokomentariše situaciju između Kije i Slobe, kao i njihov razvod, a on nam je rekao sledeće:

Kija i Sloba nakon razvoda, u Zrenjaninu, Foto: Marko Jovanović

-  Ja ne znam zašto je on nju prevario i da li je ona njega prevarila, ja sam za to da se oni pomire. Sad ko može preko čega da pređe, ima nas raznih ja nikad preko prevare ne bih prešao i zavisi koliko nekog voliš.

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma nemoj

    21. avgust 2018 | 15:34

    AJ NE LAŽI KARICU

  • Odgovor Zdrav razum

    21. avgust 2018 | 15:11

    Koliko ta žena ima drugova? Koja folirantkinja!!!!!!!

  • dragana

    21. avgust 2018 | 23:05

    Ovaj prvo kaze da ne veruje u musko-zenska prijateljstva,pa onda da su njih dvoje prijatelji,pre mesec dana na onoj veridbi Kristina izjavi da ovaj ima devojku,sada se kaze odmara od duge veze(raskinuo isto ko Vuk,a nije zbog Kije) i na kraju kaze da navija da se Sloba i Kija pomire ako mogu,ali mozda i on udje u vezu sa Kijom(doduse ,rekao je mozda da,mozda ne).Znaci.onu su sta?Lepo ju je zastitio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA