≫ 

Kija javno priznala da će navijati za njega: Veliki rijaliti igrač ulazi u Zadrugu 2 (FOTO)

- Ja već znam koji je moj favorit - napisala je pobednica "Zadruge 1"

  • 93

U "Zadruzi 2" gledaćemo jedno poznato lice, koji važi za velikog rijaliti igrača. U pitanju je Lepi Mića, kojeg smo imali priliku da gledamo u prvom izdanju "Zadruge".

Za njega će navijati Kija Kockar, koja je javno priznala da je on njen favorit.

Objava Kije Kockar Printskrin: Instagram/kija_kockar__official

Podsetimo, Lepi Mića je Kiju podržao na njenom prvom nastupu koji je održan u Beogradu, gde je pobednica "Zadruge 1" nastupila sa grupom "Ministarke".

 
A post shared by Miroslav Pržulj (@lepimica_) on

Da li je Lepi Mića vaš favorit za pobedu u "Zadruzi 2"?

VIDEO: Metalik! Kija opet promenila frizuru!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • REALNOST

    26. avgust 2018 | 17:20

    Dovoljno pokopavanje Kije je sto njeni fanovi govore kako ce glasati za lepog Micu. Govore za Kiju da je kulturna kao i dive se tome a sad ce glasati za coveka kojem je omiljni hobi da pljuje devojke posred face i naziva ih kur*ama. Vidite kako se standardi menjaju kad je neko protiv Lune. Najbitnija je jedna stavka a to je da znamo da ce da pljuje Lunu. To sto je on los covek to nema veze, nije ni bitno. Samo da ne bude jos na kraju "Mica je kulturan, obrazovan, dostojanstven" 😂 Al ozbiljno ne bi me cudilo da to pisu kakvi su. "stop nasilju nad zenama" osim ako zena nije Luna jel tako? Bravo zene bravo.

  • Masa

    26. avgust 2018 | 18:52

    @Realnost Vi ste jedna nerealna "realnost"! Cuj "los covek", cuj'za zene"! Pa evo ja cu vama reci za koga je on los covek: Mico je los covek za one sto blud nazivaju "ljubavzaljubav"; za one sto pokazuju srednji prst svima koji to kritikuju, za one sto hoce da ozene vec ozenjenog coveka, i to silom; za one sto napolju spletkare i prave mobing nad zakonitom suprugom; za one sto i dan danas pljuju po novinarima, mitrovicima, i svima onima koji su glasali za Kristinu Kockar, nazivajuci to "namestaljkama". Sve te je ukapirao i ljubavnik, koji je na kraju pobegao od svih njih, i brutalno ostavio ljubavnicu! Nije Lepi mica "los" covek zbog toga! On je dobar prijatelj, suprug i otac jedne uspesne mlade devojke, koja se edukuju a ne dolazi u zadrugu da siri noge! Kao zena, glasam za takvog coveka!

  • XX

    25. avgust 2018 | 12:25

    BRAVO KIJA!SVI ZA LEPOG MICU KRALJA!!SADA KIJEVCI SSMO JAKO LEPI MICA BR.1

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA