Biće haosa! Nije ni ušao u Zadrugu 2, a već je žestoko isprozivao Zoricu i Lepog Miću, još niko ih ovako nije nazvao! (FOTO)

Mirko Gavrić je putem Instagrama stavio do znanja šta misli o Zorici Marković i Lepom Mići

  • 72

Mirko Gavrić Foto: Instagram/miracoofficial

Jedan od takmičara koji će se u okviru Zadruge 2 useliti u Šimanovce jeste i Mirko Gavrić, inače dobar prijatelj Lune Đogani i njene majke Anabele Atijas, te će tako blogerka ovaj put u kući imati veliku podršku.

Mirko će zajedno sa ostalim učesnicima, njih oko 50, koliko je najavljeno, u Zadrugu 2 ući 6. septembra kada počinje rijaliti, a iako do tada ima još vremena, situacija se lagano zahuktava.

Gagi se oglasio nakon Lunine odluke da uđe u Zadrugu i uputio joj javnu poruku

On je na Instagramu poslao poruku kojom je stavio do znanja šta misli o Zorici Marković i Lepom Mići, kojima se nimalo neće svideti kako ih je okarakterisao.

Mirkova objava na Instagramu Foto: Instagram/miracoofficial

Inače, Mirko je Zoricu i Miću uporedio sa junacima iz "Mapet šoua", pod parolom "Dolazi cirkus", a povod za oglašavanje bilo je to što njih dvoje večeras gostuju u emisiji "Narod pita" na televiziji Pink.

Sve detalje o Zadruzi 2 i učesnicima rijalitija pogledajte OVDE

VIDEO: Cobe o ulasku u Zadrugu i duetu sa Lunom i Kijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ISTINA

    27. avgust 2018 | 22:48

    Pola njih koji su podrzavali Lunu ukljucujici i Micu su promenili taktiku cim su videli da Kija ima veliku podrsku a Zorica je usla kasnije tako da je vec znala kako sta. Setite se da je Saska Karan bila napolju jer je dobila onu nagradu i cim se vratila pocela Kiji da se ulizuje i da pljuje Lunu kao nikad pre. Tako da ljudi sve je to sa razlogom i sa taktikom da bi dobili vasu podrsku jer su videli da to pali. Videcete i sad da ce verovatno skoro svi osim Mirka da pljunu po Luni ubrzo. Tako znate da su usli sa taktikom jer je ime Luna pored imena Kija najpomenutije ime u Srbiji u poslednje vreme. A nema bolje taktike nego da se zakacis za Lunu.

  • Milan

    27. avgust 2018 | 21:36

    Pa dobro je čovek napisao.Ovo dvoje i jesu za cirkus,ali im samo još fali i Savka Gazivoda.

  • yattien

    27. avgust 2018 | 22:19

    Evo ga ovaj što je Kiji namestio wc aferu, razijin poltron isto kao i filip.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA