Pre 3 meseca je žestoko isprozivala Lunu, Anabelu i Gagija, a evo šta Cakana sada misli o učešću Đoganijeve u Zadruzi 2!

- Sada joj je prilika da pokaže da je ona ćerka poznatih roditelja - izjavila je pevačica između ostalog, i ovaj put bez dlake na jeziku

  • 42

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana tokom prve sezone Zadruge žestoko je iskritikovala Lunu Đogani zbog veze sa tada oženjenim muškarcem, kao i njene roditelje Anabelu i Gagija.

Cakana je javno iznela svoje mišljenje kako je Anabela loše vaspitala svoje dete čim joj dozvoljava vezu sa oženjenim Slobodanom Radanovićem, koji je tada bio u braku sa Kristinom Kockar, a bilo je verbalnog rata i uživo u emisijama.

Luni bih sa zadovoljstvom radio o glavi! Kijin frizer pre ulaska u Zadrugu 2 iskritikovao Đoganijevu, a Teodoru posebno ishvalio! (VIDEO)

Sada, s obzirom na to da će Luna od 6. septembra biti i deo Zadruge 2, Cakana je ponovo iznela svoje mišljenje o njenom učešću u rijalitiju.

- Ovo joj je prilika da pokaže svima da su stekli pogrešnu sliku o njoj. Ja ne mogu da kažem da sam imala bilo šta protiv, samo što je perceprcija njenog bitisanja bila pogrešna. Iako je ona bila negde iskrena u svemu tome, morala je da zna da neke stvari nisu u redu. Sada joj je prilika da pokaže da je ona ćerka poznatih roditelja - rekla je Cakana.

Dragica Radosavljević Cakana Foto: Marko Jovanović

Osim toga, prokomentarisala je i Lunin odnos sa Anabelom, te istakla kako ona sada ipak ne bi trebalo da se meša.

- Mislim da joj njen ulazak u Zadrugu uopšte ne prija, ja to mogu da kažem, jer sam isto majka. One su vezane i to mi se jako dopada, ali opet mislim da su njeni saveti za prvu Zadrugu bili previše ishitreni. Mislim da treba da je pusti da odlučuje sama i da joj se ne meša i da shvati da je njena ćerka odrasla i da može sama da se izbori sa činjenom da je u rijalitiju - zaključila je Cakana za Pink.rs.

Luna Đogani Foto: Marko Jovanović

Podsetimo, ovako je Cakana tada pričala o Luni i njenim roditeljima:

- Nešto što je čist nemoral oni pretvaraju u neviđeni moral. Lično mislim da je Anabela trebalo drugačije da usmeri svoju ćerku u startu, a posebno kad je njemu ušla žena. Mogla je da nađe način. Trebalo je da zahteva da joj ćerka izađe iz Zadruge, da kaže: "Ne želim ni njenu bruku ni svoju". Mogla je da joj kaže: "Ušla mu je žena, ne želim blizu da te vidim, ako je to neka vaša veza i hemija onda će ta hemija da sačeka da izađete".

- Mislim da bi ona njemu tad bila i interesantnija, jer bi očijukao i to bi bila onda zabranjena ljubav. A ovo, ležati sa čovekom čija je žena tu i ljutiti se na njega što joj ne poklanja u toj meri pažnju, grle se, ljube se, naskaču jedno na drugo, to je stvarno blam. Mi sad treba da brinemo o Luni što joj on ne pruža ljubav, a zato o Kiji niko ne razmišlja nego je još njih 25 napadne. Ja nisam za to, ljubavnica se pretvara u ženu, a žena u ne znam šta.

Dragica Radosavljević Cakana Foto: A. Nalbantjan

VIDEO: Cobe o ulasku u Zadrugu i duetu sa Lunom i Kijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zora

    28. avgust 2018 | 19:42

    Ova Cakana me bas odusevljava. Zena ima i glas i stas, a sto je najvaznije vrlo je pametna i stabilna osoba. Svidjalo se to Anabali i Luni ili ne, Cakana je 100% u pravu za sve sto kaze. Mozete mi dati dislajkova kolko vam volja, ali to je cinjenica.

  • Opsirno

    28. avgust 2018 | 23:55

    Pocinje zadruga 1, u pocetku kad je Sloba prevario Kiju sa Lunom ja ih osudjujem ovde u komentarima na sva usta (bas sam danas citao svoje komentare), Slobu ali Lunu pogotovo jer kako jedna mlada devojka moze sebi da dozvoli to (ali opet ne preterujem jer nije devojka nista meni skrivila). Onda dosao taj 17 novembar Kija ulazi, ja sam skroz na njenoj strani mislim se potpisala na jedno mesec dana sad ce da ih izdominira, ispoliva, uzme mozda i kintu neku i ode kao legenda. E vec posle 2 nedelje ja zakljucujem da Kija bogami laze i petlja (posto jako dobro znam da skontam da neko laze) uzmem takodje i u obzir to da je ona tu i zbog licnih interesa i to. Na kraju postajem neutralan jer covek koji laze pokazuje strah od neceg, tj od istine, jer mu istina ocigledno ne odgovara. I nista nakon cinjenica iznetih o stanju u njihovom braku ja polako ja kao muskarac u neku ruku uspevam da razumem Slobodana zasto je to uradio (ali i dalje osudjujem nacin tj mesto toga) al polako sam pri stavu da ostavi Lunu i takodje i Kiju jer ocigledno ne odgovaraju jedno drugom. I nista polako vidim da Slobodan ne ponasa kako bi jedan muskarac trebao i na kraju sva ta pljuvacina i mrznja prema Luni koja stvarno prelazi svake granice meni se smuci i pocinjem da razmisljam razumno. Devojka vam nije nista licno skrivila da idete toliko preko granica sto se komentara tice. Na kraju svega onoga stecem utisak da je Sloba jedna velika kukavica i lazov, Kija lazov i za glupe ljude odlican manipulator a Luna kao Luna glupa da ne vidi kakav utisak odaje narodu i kakvu sliku o sebi pravi. Na kraju sam zakljucio da je Luna najvise Slobina zrtva. (ono da je to sve dogovor izmedju Kije i Slobe je glupost cista) Lunin najveci problem je sto je Anabelina cerka i moje misljenje je da je Anabela nju upropastila konstantnom javnom podrskom uprkos svemu i ne ukazivanja sta treba a sta ne. Znaci Anabela je jako zakazala u vaspitanju. Ali takodje sam zakljucio da ovim ljudima uopste nisu problem Lunini postupci i ponasanje toliko vec samo izgovor za pljuvanje jer nas narod je jednostavno takav. Da ne ispadne da je pljuju bez razloga. Takodje kao sto Anabela uprkos svemu podrzava Lunu tako i Kijini obozavaoci uprkos svemu podrzavaju Kiju i uprkos svakom postupku pljuju Lunu. Misljenje je da Luna ne zasluzuje deseti deo onih uvreda i medijskog linca koji prezivljava. Jer takvi komentari se ne pisu ni o nekom koga poznajete a kamoli ne za nekog koga ne poznajete. Aj ovde je jos i okej donekle al ono na jutjubu haos. Pozdrav svima!

  • Dana

    28. avgust 2018 | 21:05

    @Grdana Vrucini Nije zena promenila misljenje, lepo kaze da je ljubavnica trebala da zna da neke stvari nisu u redu! Sad joj je prilika da se pokaze. Ha, bas ce se i pokazati! Ne mozes se pokazati bolje, kad se nikad nije pokajala za to sto je radila pre! Lunci, gore ruke i ajmouu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA