≫ 

Sloba priznao da li bi odgovorio Luni kad bi mu posle svega poslala poruku i otkrio šta dva meseca kasnije misli o celoj priči sa njom i Kijom!

Na kraju, Sloba je priznao i da li posle svega što se izdešavalo i dalje veruje u brak

  • 34

Slobodan Radanović gostovao je prethodne noći u emisiji "Narod pita", a pošto su u poslednja dva meseca, kolikoj je prošlo od završetka prve sezone Zadruge iz koje je izašao kao četvrtoplasirani, bilo je neminovno da "progovori" o svojoj bivšoj ženi Kristini Kockar i takođe bivšoj devojci Luni Đogani, sa kojom je Kiju, kao što je već dobro poznato, prevario varao pred kamerama.

Nakon što je upoznao novu učesnicu Zadruge 2, lepu plavokosu Doroteu, Slobu je sačekalo pitanje na temu Lune i Kije, i odnosa sa njima.

- Kada bi mi ona sad pustila poruku odgovorio bih joj. Mislim da je i ona malo shvatila da ta priča ide u pogrešnom smeru, pa bolje odmah završiti - prokomentarisao je trenutni odnos sa Lunom, a dva meseca kasnije, smatra da se još uvek nije sve sleglo.

Sloba Radanović Printskrin: TV Pink

Plavokosa lepotica koja ulazi u Zadrugu 2 stala pred Slobu, rekla šta misli o Kiji, a onda je usledio njegov komentar na njen izgled! (VIDEO) (FOTO)

- Ja sam čovek koji uvek gleda da izvuče nesto pozitivno. Za svakog od nas je ovo donelo nešto pozitivno. Bilo je svađa, izgubljenih živaca, ali na kraju svako opet vodi svoj život, ne znam da odgovorim na to da li je vredelo ili ne. Epilog: videćemo u narednom periodu. Ne razmišljam sad o tome - rekao je Radanović.

Luna Đogani i Kija Kockar Foto: A. Nalbantjan

Ipak, i posle svega, otkrio je da veruje u brak kao instituciju.

- Ljudi ne treba da se zaleću. Iako je to tada bilo lepo, ne treba. Uvek ću verovati u brak - priznao je Sloba i dodao kako trenutno nije spreman za emotivni korak dalje.

Sloba u emisiji "Narod pita" Printskrin: TV Pink

Podsetimo, Sloba neće ući u Zadrugu 2, neće ni Kija, ali zato hoće Luna. Sve detalje o novoj Zadruzi koji počinje već 6. septembra, kao i o učesnicima rijalitija, pogledajte OVDE

Videla sam je tog dana: Teodora progovorila o razvodu Kije i Slobe:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • To je to

    31. avgust 2018 | 14:35

    Voli on Lunu jos uvek. Zato ne sme oci u oci ... plasi se da ne poklekne. Sa bivsom je u kontaktu jer nema vise osecanja pa mu je svejedno.

  • Steva

    31. avgust 2018 | 13:16

    Kija što dalje od Đogaja i Radanija.Pokušali su da te pregaze.Ali nisu uspeli.Jaka i pametna si ti devojka.Bravo.

  • Iz Bulevara Veljka Vlahovića

    31. avgust 2018 | 13:14

    Volimo i podržavamo Kristinu.Ona je naša lepa, vredna,pametna devojka.Slobodan nas je jako razočarao.Znamo šta je Kija za njega sve uradila.A on? Komšije iz njene ulice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA