≫ 

Anabela se razbesnela, pa se javno odrekla svog najboljeg prijatelja zbog izjava u Zadruzi, a tiču se Lune, Slobe i Kije! (FOTO)

-  Vole te dok im trebaš. Onda te odbace. Pljunu na tebe. Drugima te predstave kao lošeg. I da, to te zaboli na tren - poručila je Anabela

  • 42
Anabela Atijas, foto: Nikola Tomić

Nakon što je Mirko Garvić prošle noći izjavio da su Kija Kockar i Sloba Radanović pre početka prve sezone Zadruge navodno imali plan o kojem su razgovarali u Gavrićevom stanu, a tiče se toga da pevač prevari svoju suprugu u rijalitiju, te da će mu ona sve oprostiti, ali pod uslovom da se ne zaljubi, oglasila se i Anabela Atijas.

S*ebali su me i misle da je kraj, neću im to dozvoliti! Isplivala Lunina šokantna poruka koja će razbesneti Kiju i Slobu! (FOTO)

-  Vole te dok im trebaš. Onda te odbace. Pljunu na tebe. Drugima te predstave kao lošeg. I da, to te zaboli na tren. Ali i to možeš nadvladati – napisala je gospođa Atijas na društvenim mrežama, dok je za medije bila nedostupna za komentar, a mnogi su u ovome videli otvorenu poruku Mirku, premda to ona sama nije naglasila.

Anabelina objava na Instagramu, Printskrin: Instagram/anabelci

Podsećamo, Mirko i Anabela su do tog trenutka bili najbolji prijatelji. Međutim, ono što je sve iznenadilo je to što Mirko tvrdi da je znao za Kijin i Slobin plan, a ni u jednom trenutku nije to ispričao svojoj prijateljici Anabeli, koja je branila ljubav svoje ćerke i Radanovića i zbog toga bila postavljena na stub srama.

Mirko Gavrić, Printskrin: TV Pink

Mirko, tvrdi da je pokušao par puta da upozori Lunu, ali da je ona to ignorisala.

Ipak, drugi deo njenog obraćanja javnosti je još više pobudio sumnju.

- Pažljivo birajte kome dajete pažnju i kredibilitet! Kome u trenucima svoje slabosti dozvolite da vam se približi do te mere da u narodu u vaše ime govori, jer ste vi odlučili da ostanete u tišini, dostojanstveni - zaključila je Anabela, koja je obećala svojoj ćerki da se neće oglašavati povodom dešavanja u Zadruzi 2.

VIDEO: Anabela priča kako je Luna imala nervni slom zbog Slobe posle Zadruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragana

    9. septembar 2018 | 23:02

    Foliranti. Ko vas ne zna skupo bi vas platio

  • EL...

    9. septembar 2018 | 21:55

    Gavrić i dalje blati Kiju ! Gavriću , gledali smo live kad je u sobi gde su bili Sloba i Kija kad im je uletela Razija , i direktno slobu napala da voli muškarce ! Kija joj je odmah obrusila da preteruje i bila uz Slobinu odbranu ! Gavrić je sa Razijom dosta blatio Kiju . Vreme je da prekine !

  • Olga

    10. septembar 2018 | 09:33

    Mislim da je ovo Anabela napisala na konto poruke koja je objavljena, gde se Luna nekome pozalila kako se oseca. Ako je ta poruka uopste istinita

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA