"Sa 12 godina je doživela tragediju..." Miljanin otac progovorio o Mariji i otkrio tužne detalje iz njenog života

-Između dva zla uvek biram manje, stavio sam na vagu šta bi bilo teže - rekao je Siniša

  • 6
Porodica Kulić nije imala lak život, ali sada uživaju, Foto: Marko Jovanović/A. Nalbantjan

Siniša Kulić, otac Miljane Kulić i suprug Marije Kulić pomno prati Zadrugu, jer su njegova supruga i ćerka učesnici ovog rijalitija.

Siniša je prokomentarisao aktuelna dešavanja u Beloj kući, ali i otkrio ko mu od članova porodice najviše nedostaje.

- Pomalo pratim sve. Nedostaju mi Marija i Miljana, a posebno unuk Željko - rekao je Siniša i dodao:

Siniša Kulić, Foto: Telegraf

-Između dva zla uvek biram manje, stavio sam na vagu šta bi bilo teže. Da li to da Miljana tamo bude sama sa bebom, ili da joj se Marija nađe kao pomoć. Shvatio sam da je to mnogo bolje da majka bude uz nju i da joj stalno pomaže. Ipak je Miljana neiskusna u čuvanje deteta. Prevagnulo je to da joj je potrebnija i moram da se žrtvujem zbog toga - rekao je Kuić.

Miljana prvi put pokazala bebu: Začuo se jak plač, Kulićeva odmah potrčala ka kući! (VIDEO)

Kako njegova supruga važi za ženu bez dlake na jeziku koja ne ume da prećuti, Kulić smatra da je ona upravo zbog argumenata, meta napada.

- Ne treba da ćuti kada je napadaju, argumentovano se brani i suprotstavlja. Uvek odgovori kako treba i zato je napadaju. Marija je tamo prevashodno zbog ćerke i unuka, glupo bi bilo da zeva. A da je ne podržavam davno bi se razveo, već dvadeset i šest godina smo zajedno i slažem se sa njenim mišljenjem. Očekujem da bude to što jeste i ona je zapravo takva - kaže Siniša.

Marija Kulić, Foto: Marko Jovanović

- Tek će narod da vidi kakva je Marija, mada ne bih voleo da dođe do toga. Svako je tamo otišao za pare i da nešto pokaže. Ne znam šta je David došao da pokaže, niti je muškarac, hvata se na njene priče. Lepo mu je rekla Marija, "tu ti je Vladimir, lep dečko, pa kaži nešto njima". Samo ženama govori! David je jedan ženski petko, a Aleksandra je u toj vezi muškarac, nije on. To je njih problem, što ne mogu da pokažu ko su. Mislim da je Aleksandra bila mnogo intresantnija bez njega. David tu ničemu ne služi, tu je privezak Aleksandrin. Kada ste čuli njega da komentariše nešto ili iznese mišljenje, već samo upada u rasprave?! - objašnjava Kulić.

Miljanin otac otkrio je kako je počela ljubav sa Marijom i kakva je ona bila kad su se upoznali.

- Marija je pre svega gospođa. Oženio sam je kada je imala 19 godina, a zabavljamo se od njene 16. godine. Pre mene nije imala auto, nije pušila, jer je imala šesnaest godina. Odrasla je u normaloj porodici, bila je odličan đak. Išla je na folkor. Imala je majku i brata. Otac joj je, nažalost, poginuo. Bila je mala, imala je svega dvanaest godina kada je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Teško joj je bilo zbog svega i uvek joj je nedostajao u životu... - izjavio je Siniša.

VIDEO: Miljana Kulić je najplaćenija Zadrugarka, a od honorara boli glava

(Telegraf.rs/Puls)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nislija

    11. septembar 2018 | 14:09

    Nije pusila i nije imala auto. A kad su ti dosao propusila je i postala pijanac. Jel to zelis da kazes

  • uzice

    11. septembar 2018 | 15:54

    Posle ovoga sto procitah glasam za Kulicku, 😂😂😂, ubedi me covek da je Marija gospodja😜

  • VV

    11. septembar 2018 | 15:09

    Sad mi je jasno na koga je Miljana pametna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA