Sloba se oglasio nakon što je Luna dobila poklon na dan kad su se smuvali, direktno otkrio da li ga je on poslao! (FOTO)

Luna je na dan godišnjice sa Radanovičem dobila paket, Đoganijeva nije skidala osmeh sa lica

  • 94

Luna Đogani, Printskrin: TV Pink

Luna Đogani prethodne noći je, malo iza ponoći, dobila misteriozni poklon koji ju je oduševio, ali i bacio u razmišljanje od koga je, pošto joj je poklon uručen tačno u vreme kada je pre godinu dana započeta javna preljuba sa Slobodanom Radanovićem.

Luna je dobila paket sa slatkišima, cvećem i dva balona na kojima piše "volim te". Kako  Drvo mudrosti nije Luni otkrilo od koga je poklon, Đoganijeva i ostali zadrugari mislili su da je sigurno od Slobodana Radanovića.

Nadežda prodala gaćice koje je nosila kad je imala seks sa Mikijem, evo koliko je zaradila i ko ih je kupio! (FOTO)

Đoganijeva je zadrugarima objašnjavala da joj ovaj gest ne liči na Radanovića, ali i da je tog datuma, u pola jedan, u vreme kada je dobila misteriozni paket, tokom prve sezone Zadruge, stupila u vezu sa tada oženjenim Slobom.

Slobodan je demantovao da je on poslao Luni poklon, Foto: Nikola Tomić

Malo nakon haosa koji je poklon izazvao na društvenim mrežama, oglasio se i Radanović.

- Evo ovako. Nisam ja! Kuliraj - napisao je Slobodan na svom Instagram profilu.

"Je l' nećeš više da kradeš oženjene muškarce?" Stanija sasekla Lunu pitanjem, Đoganijeva se zbunila pa dala neočekivan odgovor! (VIDEO)

Printskrin: Instagram/sampanjactatic

VIDEO: Luni stigao poklon u vreme kada se smuvala sa Slobom

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    14. septembar 2018 | 10:26

    Dobro si potrcao da demantujes...umjesto da ostanes uz nju u vrijeme kada, zbog veze s tobom, najvise ispasta, ti se peres i zaradjujes pare na nastupima na konto ku*vanja koga ne bi bilo da nije Lune. Oboje ste krivi, ali ti kao muskarac nisi smio da dozvolis da se kola slome samo na njoj!

  • Leave Sloba alone

    14. septembar 2018 | 11:01

    Sloba je fin dok mu ne pukne film. Luna pravi sebi priču u rijalitiju na kontu njega, a dečko je stavio tačku na sve to još pre par meseci. Šta treba njegova bivša žena onda da radi pošto je bila sa njim 5 godina? Da ide luda po ulici? Kad se ova mala tu prenemaže zbog par meseci ljubavne afere u glupom rijalitiju. Ni da je bila sa njim godinama i rodila mu decu. Maksimalno je ispoštovao i sad je vreme da mu se skinu sa grbače i ona i njeni roditelji, fanovi i svi ostali.

  • Olga

    14. septembar 2018 | 11:31

    E moj Slobodana .Neznas kako si sada nisko pao. Pametnije ti je bilo da napises NEMAM KOMENTAR.Ispao bi bar covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA