≫ 

Stanija imitirala Lunu dok je imala seks sa Slobom! Đoganijeva prebledela od šoka, a onda se razbesnela! (VIDEO)

Luna nije mogla da sakrije svoju reakciju dok je zaprepašćeno gledala Stanijinu imitaciju

  • 42
Luna šokirana nakon Stanijine imitacije, Printskrin: TV Pink

Zadrugari su ove večeri imali zadatak da izvedu skečeve i samim tim pokažu koliko su kreativni.

Luna mešala kukovima u prekratkom šortsu, svi zurili u njenu guzu! Đoganijevu u ovoliko izazovnom izdanju još niste videli! (VIDEO)

Četvrti po redu koji su nastupili ove večeri bili su: Marija Kulić, Nadežda Biljić, Stanija Dobrojević, Marko Petrušević, Doreotea Jovanović i Olja Bajrami.

Oni su imli zadatak da predstave kako izgleda svađa između Kije i Slobe, dok se  Luna kune da je jedina iskrena i da se jedina zaljubila u celoj priči.

Stanija je imitirala Lunu, a onda je ponovila jednu Luninu rečenicu kojom je potpuno zbunila Đoganijevu, a onda i razbesnela.

- Ja sam ovde jedina iskrena, ja sam se zaljubila. Svr*i pa ćeš opet - imitirala je Stanija Lunu, dok ju je blogerka zaprepašćeno slušala.

Stanija imitira Lunu, Printskrin: TV Pink

Luna nije mogla da sakrije svoju reakciju, pa je onda besno prokomentarisala ovu imitaciju.

-  Pokazali su ono najgore što je Luna uradila u zadruzi, očigledno je to zabeležilo. Ja nisam devojka koja ustaje da priča ja sam bitna, ja sam bitna. Sve je bilo okej, osim te jedne rečenice, mislim da se nikom nije svidelo ovo večeras -  vidno nezadovoljna je rekla Luna.

Pogledajte kako je Luna reagovala na Stanijinu imitaciju:

VIDEO: Ovo su najveće seks akcije Lune i Slobe, a jedna će vas zgranuti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja2

    15. septembar 2018 | 10:45

    Ima dosta normalnih fanova i ljudi koji vide tvoju iskrenost. Ja ne podržavam tvoj blud i nemoral, shvatila sam da su ti tu igricu sa prevarom namestili. Dva najveća foliranta Kija i Sloba. Veruj mi ima dosta koji su uz tebe, jedan normalan i običan narod. Nek te mrze pojedini i pljuju.. Ovde smo svi uz tebe. Samo bez suza. Molim te.

  • Borca

    15. septembar 2018 | 10:22

    Nisam bila za Lunu u prosloj zadruzi, ali ovo sto je Stanija uradila je toliko jadno i nisko da nemam reci. Stanija je na farmi iskoristila manekena Filipa, pa ga sutnula, u sledecoj Kristijana, koji je ozenjen, to joj nije smetalo, a sad ovog crnogorca. Svaki put kao po šablonu...

  • 00 Odgovor

    15. septembar 2018 | 10:01

    Ne treba Stanija da nas podseće kakva je bila Luna u Zadruzi jedan.Neka nas podseti kakva je ona bila na prethodnim Farmama.A i ne mora.Svi se dobro sećamo seksa sa Filipom iza sena ,a i vaćarenja u tangama sa Kristijanom koji je kod kuće imao ženu i bebu.Neka se pokrije ušima stara frajla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA