Kija se prisetila Slobinog odlaska u Zadrugu: Ispratila sam ga u bolje sutra, ali to se nije desilo!

Kija je prokomentarisala i to što je učesnici Zadruge 2 vrlo često spominju, a ono što je rekla na tu temu neće im se svideti

  • 94

Kija, Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Pobednici prve sezone Zadruge Kiji Kockar pripala je čast da zajedno sa vlasnikom "Pink" televizije Željkom Mitrovićem otvori drugu sezonu Zadruge, zbog čega je ona bila oduševljena.

Sara i Vojke uskoro proslavljaju godišnjicu veze, a pevačica otkriva da li sprema iznenađnje reperu i hoće li sa njim ući u Zadrugu 2! (VIDEO)

Kija nije krila da je fascinirana novim izgledom velelepnog imanja.

- Drago mi je što sam bila deo otvaranja, to je velika čast. Drago mi je što sam pozvana da budem deo toga i da budem pored Željka tokom otvaranja tog velikog projekta. Mislim da je Zadruga 2 po celoj toj scenografiji nadmašila Zadrugu 1, ne znam da li će po priči, ali po scenografiji definitivno je nadmašila. To je zaista neverovatno, to ne postoji u svetu, sa tim moraju svi da se slože - rekla je Kija i dodala:

Kija, Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

- Za takvo nešto treba imati volje, snage i talenta da bi se sve to iznelo. Osećala sam se tamo kao neka princeza. Bila sam tamo i sve je to imalo neku simboliku. Ja sam sama rekla da sam 6. septembra prošle godine ispratila tamo sada mog bivšeg muža za bolje sutra i to se nije desilo, ali eto, 6. septembra ove godine sam ja započela nešto bolje za mene.

Kristini se ne dopada to što je stanari Bele kuće često spominju, pa je i to prokomentarisala.

- Čula sam. Nisam imala prilike da pogledam baš nešto, a iskreno, mogu samo da zamislim kakve gluposti sve pričaju. Već su me novinari pitali za to i ja sam rekla da sam ja navikla da sam glavna glumica drugima u životu, kao što sam sebi glavna glumica. Eto, nisam prisutna, a opet sam glavna tema. Čak su se ljudi pitali na koji broj da glasaju za mene - izjavila je ona.

VIDEO: Dorotea i Luna se žestoko posvađale zbog Slobe, a onda je plavuša spomenula Kiju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MILENA

    17. septembar 2018 | 08:04

    Mozete vi pricati koliko hocete,,ali Kija je postigla svoj cilj,,,da postane pevacica,,a potom i voditeljka, Svojom kulturom,,obrazovanoscu,,finocom i harizmm je osvojila narod. Jednostavno receno...ZASLUZENO, NAROD JE GLASAOZA OBRAZOVANU I KULTURNU,,I TO JE DOBRO,,TO JE PRIMER MLADIMA,,,I NIJE CUDO STO JE DOSLA DOVD,,,MOZDA NIJE NAJBOLJA PEVACICA,,ALI KOLIKO IMA SLICNIH NJOJ,,PA SU NAPRAVILI KARJERU,,,NEMA POTREBE SE LJUTITI I DAVATI NEUMESNE KOMENTARE,,NIKOME NIJE ITELA MUZA,,NIKOG NIJE POVREDILA A NI OGOVARAA,,BILA JE SVOJA,,TRPELJIVA I SUZDRZANA,,CAK KADA JE GLEDALA SEX SVOG MUZA SA DRUGOM,,DTO SE IJE U DVETU DESIO,,JE IZDRZATI TAKVO PONIZENJE,,,RETKO KO MOZE ISTRPETI, S TOGA NE LJUTITE SE,,,O NJOJ SE JOS PISE,,ZNAI OSTAVILA LEP TRAG-

  • Jeca

    17. septembar 2018 | 00:30

    Dzabe vam Zadruge 2,3.....uvek će Kija biti kraljica kada se spomene Zadruga.....a vi je pljujte....ako vam to čini život lepšim.....ona svakako ne mari za vas i živi svoj život iz snova

  • Glas naroda

    17. septembar 2018 | 12:22

    Ispratila ga "u bolje sutra". Lepo sve izrežirala, pobedila ostala sa "voljenim mužem". Da li su srećni? Na prevari i glumi se ne gradi sreća. Samo lagano.....Sve će doći na svoje. Luno,glavu gore!Lepo su te izigrali ali i oni su bez obzira na dogovor koji su imali (Kija i Boba) itekako kod narada, kažem naroda a na "FANOVA" dva vrlo ljigava lika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA