"Čitava Srbija misli da si devojka lakog morala!" Stanija i Luna žestoko zaratile, Đoganijeva poludela kad je čula da se opet spominju "3 minuta" (VIDEO)

Ja ne vidim šta sam ti uradila i čime sam te povredila - rekla je Luna Staniji

  • 51
Ukućani gledaju snimak, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

U četvrtak 20. septembra u Zadruzi je nastao totalni haos, sve zbog klipova proteklih dešavanja među zadrugarima koje su svi mogli da vide za stolom.

Naime, ukućanima je prikazan snimak svađe Stanije Dobrojević i Vladimira Tomović u kojoj je Stanija spomenula Lunu Đogani rekavši da ide da muva nju, ako mu je to cilj, a dotakla se i poznatih "3 minuta" vezanih za toalet i Lunu i Slobu Radanovića.

Sve je počelo pre tačno godinu dana: Pogledajte trenutak kada je Kija prvi put kročila u Zadrugu i izludela Lunu i Slobu! (VIDEO)

Kada su odgledali snimak, Stanija je ustala i objasnila o čemu je reč.

- Ovo je prvi dan našeg zadatka i zbližavanja. Svaki put kad ustanemo samo su Luna, Stanija i Vladimir. Ja ne znam od koga to potiče. Rekla sam mu da se ne igra sa mnom. Šta je on? Kao, bitan frajer? Rekla sam da se odluči. Devojka je 10 godina mlađa od mene i zato sam rekla da je klinka. Ako nešto žele, imaju blagoslov od mene. Nisam znala ko mi radi iza leđa - rekla je Stanija.

Luna i Stanija u sve su lošijim odnosima, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja sam ti rekla otvoreno da ti ja nisam opasnost, već da obratiš pažnju na neke druge devojke, tako da si slagala. Pošto je ovo bilo pre nego što smo Stanija i ja imale sukob, pitala bih je: Šta ti imaš protiv mene? Zaboravi da ovaj dečko postoji, ja sa njim nemam ništa. Ti pominješ 3 minuta i to je jako ružno. Ja ne vidim šta sam ti uradila i čime sam te povredila? Pitam te konkretno - zašto si pominjala moju priču, 3 minuta i tako to? - pitala je Luna.

Ne znam koliko je to ozbiljno... Sloba prokomentarisao Lunino ponašanje u Zadruzi i priče da pati za njim! (VIDEO)

- Zato što si ti taj profil, ti to vučeš iz "Zadruge 1". Kad se kaže o tebi - lak moral, zaljubljiva, krađeš tuđe muškarce tuđe muževe i tako to. To je imidž koji ti vučeš, a to kakvo ću ja mišljenje da steknem o tebi isključivo zavisi od našeg odnosa ovde - rekla je Stanija.

- Ti već sad imaš konkretno mišljenje. Evo videćeš da li postoji jedan snimak da ja tako pričam o tebi - rekla joj je Luna.

Stanija nije htela da prećuti šta misli, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Videćemo. A ti znaš šta si meni sve rekla ovde za stolom - odgovorila joj je Stanija, misleći na Lunine reči da se bavi prostitucijom.

- Sad tek vidim da je trebalo još da ti kažem, jer sam videla da otpočetka imaš nešto protiv mene! - rekla je Đoganijeva.

- To što sam ja rekla misli čitava Srbija, čitav Balkan o tebi, devojko! To je tvoj imidž, shvataš? Ostaćeš obeležena tako ceo život, a imaš šansu da se opereš od toga u Zadruzi 2 - rekla joj je Stanija.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA