≫ 

Luna kao iz topa priznala šta bi uradila kada bi Sloba ušao u Zadrugu, progovorila o svemu i rekla ono što niko nije očekivao!

Luna Đogani je otkrila i koje bi prvo pitanje postavila Slobi kada bi ušao u Zadrugu 2

  • 46

Luna i Sloba/ Foto: Marko Jovanović/A. Nalbantjan

Luna Đogani otvorila je večerašnja pitanja novinara, a pitanje koje joj je bilo upućeno ticalo se Slobodana Radanovića, sa kojim je bila u vezi tokom Zadruge 1, dok je bio u braku sa Kijom Kockar.

Pitanje za Lunu bilo je kakva bi bila kada bi Sloba narednih dana ušao u Zadrugu, a ona je ostala prilično smirena i kao iz topa je počela da odgovara.

Sloba novu devojku poveo na nastup, pa joj zapevao pesmu zbog koje Luna u Zadruzi roni suze! (VIDEO)

- Ista. Ja bih ga dočekala kao domaćin ove kuće. Dala bih mu garderober, smestila ga u neki krevet, čekala ga kao svog bivšeg dečka...

- Bilo bi mi teško. Napolju mi nije bilo teško, ali kad sam ušla na ovu kapiju sve me podsetilo na njega - rekla je Luna.

Printskrin: TV Pink

- Ne znam, bilo bi mi drago da uđe. Ja sam tu, pa sam tu, idem do kraja. Možda bi mi bilo lakše kad bih ga viđala, jer sam navikla da je tu. Još uvek se nisam navikla na sve ovo. Iskreno pričam - nastavila je Đoganijeva, pa iznela svoje mišljenje i o tome ko ne bi voleo da vidi Slobu u Zadruzi.

- Možda Nadežda ne bi volela da on uđe. Ali mislim da bih mu ja, kada bi ušao, postavila 101 pitanje. Prvo bih ga pitala kako ga nije sramota da se nije udostojio da me zaštiti, da me predstavi njegovom ljubavnicom kad smo izašli napolje... Sigurno ne bih dobila odgovor, ali bih ga jurila sve dok ne dobijem - zaključila je Luna.

Gagi Đogani se oglasio posle Luninih suza u Zadruzi, koje je lila dok je pričala o njemu, siromaštvu i Slobi!

Printskrin: TV Pink

Na pitanje koliko često pomisli na Slobu sada u novoj Zadruzi, bila je više nego iskrena.

- Svakih pet minuta. Ja se toga ne stidim. Ja sam pokazala koliko sam ja njega volela. Ja sam haos proživljavala dok je on radio, smejao se, sve mu bilo super, a ja sam se tresla kad sam išla u neku emisiju. Do 21. juna me voleo najviše na svetu, a 21. juna su kao nestale sve emocije. Koga on za*ebava ovde?! Ali doći će dan kada ću ja njega sve to moći da pitam... Trenutno sam jako povređena i ne verujem muškarcima - završila je Luna.

Printskrin: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leo

    23. septembar 2018 | 00:38

    Slobodan njoj nije duzan nista! Strast bila pa prosla. Ljudi ostave porodicu pa ih ne proganjaju supruge. Ko je ona da bi joj covek odgovarao? Je li on nju naterao na nesto? Nije. I?

  • Sale

    23. septembar 2018 | 10:31

    Kad ustane Lunjara i pocne da komentarise ja odmah okrecem drugi kanal jer me devojka opterecuje sa trulom pricom!

  • Dade

    23. septembar 2018 | 10:29

    Koga vise zanima sta kaze Ljuljeta,sta kaze Gazmen,Razija,Zloba?Dajte bre nesto novo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA